Floxxium.nl
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen die bij u past

Niet elke zorgverzekering of zorgverzekeraar is geschikt voor iedereen. Dit maakt een zorgverzekeraar kiezen soms lastig. Het is belangrijk om rekening te houden met de kosten voor de maandelijkse premie, maar ook uw gezondheidstoestand is een belangrijke factor. Daarnaast heeft u waarschijnlijk persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om online of via een app uw zorgkosten te declareren. Of de mogelijkheid tot het afsluiten van een passende aanvullende verzekering. Zorgverzekeraar Salland houdt zoveel mogelijk rekening met al deze factoren. Daarbij staan we graag klaar voor onze klanten en is onze klantenservice persoonlijk.  

Ziektekostenverzekeraar regio Salland

Bent u op zoek naar een ziektekostenverzekeraar die zich niet alleen bekommert om haar verzekerden, maar zich ook bezig houdt met de kwaliteit van de zorg? Dan is Salland de juiste verzekeraar voor u. Wij zijn er voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont en bieden al ruim anderhalve eeuw kwalitatieve zorgverzekeringen tegen een eerlijke premie. Daarbij zoeken we graag een geschikte zorgaanbieder voor u, zo dicht mogelijk bij huis. Zo maken we goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Daarnaast houden we de kwaliteit van de zorg in de gaten en gaan we persoonlijk in gesprek met diverse zorgaanbieders. Een deel van uw zorgpremie investeren we in zorginitiatieven om de zorg te verbeteren. 

Aanvullend verzekeren

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de zorgbehoefte van onze verzekerden, hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld. Deze kunt u afsluiten als alleen een basisverzekering niet voldoende dekking biedt voor uw zorgkosten. Ook een tandartsverzekering kunt u bij Salland afsluiten. Tandartskosten worden namelijk niet gedekt door de basisverzekering of een aanvullende verzekering. Wilt u weten welke verzekering u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. 

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

De acupunctuur voor u in Delft

Bij de revalidatie in Amsterdam ben je snel weer de oude

Spieren uit de knoop halen met dry needling in Kampen