Floxxium.nl
Image default
Zorg

WAT KAN FYSIOTHERAPIE KAMPEN VOOR MIJ DOEN?

Bij fysiotherapie Kampen bent u terecht voor al uw klachten aan uw spieren, botten en gewrichten. Bij fysiotherapie Kampen zult door zeer deskundige fysiotherapeuten behandeld worden. Onze fysiotherapeuten zijn met de hoogste waardering afgestudeerd van hun universiteit en zijn ook heel erg lang in het vak wat maakt dat zij zeer deskundig en ervaren zijn. Verder gaan al onze fysiotherapeuten geregeld naar bijscholingen om zich op de hoogte houden van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van het steun en bewegingsapparaat maar ook de fysiotherapie daarvan. Verder garanderen wij u dat wij onze uiterste best zullen doen om u te helpen met uw klachten zodat u zo snel als mogelijk ervan afkomt.  

IS FYSIOTHERAPIE ALLEEN VOOR SPORTERS? 

Fysiotherapie Kampen richt zich op alle mogelijke doelgroepen binnen de samenleving. Zo is fysiotherapie voor mensen die zeer actief bezig zijn zoals sporters bijvoorbeeld tot mensen die minder actief kunnen zijn door hun aandoeningen. Maar fysiotherapie wordt ook toegepast bij mensen met chronische aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk en voor zij die simpelweg een goede lichaamsmassage nodig hebben om tot rust te komen. U merkt dus dat het niet alleen voor mensen is die acute klachten hebben zoals een sportblessure, of een ander type ongeluk hebben ondergaan, maar ook voor zij die in het ziekenhuis liggen of lijden aan een permanente medische aandoening.  

DEKT MIJN VERZEKERING FYSIOTHERAPIE? 

De fysiotherapie behandelingen bij Kampen kunnen gedekt worden door de verzekering of als particulier die het zelf betaald. Het wel of niet dekken door de verzekering is geheel afhankelijk van de verzekering die u heeft en hoeveel consulten aan fysiotherapie het dekt per jaar. Maar zou ook dat geval niet zijn kunt u ook betalen voor de fysiotherapeutische sessies hier in Kampen. Wij hebben de laagste prijzen in heel Kampen en de scherpste in heel Nederland wat fysiotherapeutische behandelingen betreft. U kunt dus gerust zijn dat indien u verzekeraar de premie niet dekt dat u niet heel diep in uw portemonnee moet gaan om ook gebruik te kunnen maken van onze diensten.