Spieren uit de knoop halen met dry needling in Kampen

Spieren uit de knoop halen met dry needling in Kampen

Het laten uitvoeren van een behandeling van dry needling in Kampen kan zeer effectief zijn en is ook echt aan te raden om te doen wanneer je last hebt van je spieren of gewrichten. Je kunt dit meestal wel bij iedere manueel therapeut laten doen, maar ook steeds meer fysiotherapeuten zijn hierin gespecialiseerd. De behandelingen worden voornamelijk gericht op het ontspannen van de spieren en het verbeteren van de doorbloeding. Het komt redelijk vaak voor dat mensen te kampen krijgen met spieren die in de knoop raken. Om te zorgen dat deze weer uit de knoop gaan kan je soms wel meerdere behandelingen moeten volgen om hiervoor te zorgen, dit wordt dan los gemasseerd. Dit kost veel tijd en soms kan de knoop zoveel pijn veroorzaken dat je wilt dat deze zo snel mogelijk verdwijnt. Met de dry needling in Kampen kan je dit bewerkstelligen.

Behandeling

De behandelingen die worden gedaan bij de dry needling in Kampen hebben op veel andere cliënten al een positief effect gehad en jij kan ook aan dat rijtje worden toegevoegd. Maak snel een afspraak met de manueel therapeut of eventueel de fysio om deze behandeling te ondergaan. Misschien ben je bang voor naalden en vind je het eng om de behandeling te starten, maar daar hoef je helemaal niet bang voor te zijn. Wanneer je kiest voor dry needling in Kampen dan wordt er op een vrijwel pijnloze manier gehandeld. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een pijnscheut voelt. Maar dat is juist alleen maar een goed teken. 

Pijn

De pijn die je eventueel kan ervaren tijdens de dry needling in Kampen zal maar van korte duur zijn, want de droge naald wordt ook snel weer uit de spier verwijderd. Deze naald bevat dus geen stoffen en wordt simpelweg alleen maar ingezet om je spier te laten ontspannen.