Floxxium.nl
Image default
Zorg

Gebruiksvriendelijk en betaalbare EPD software

Ben je een zorgverlener en wil je eigen praktijk starten of heb je een praktijk? Maar zoek je nog een handig alles-in-één softwarepakket om je administratie mee te regelen? Dan kan de elektronisch patientendossier software van Edevop online uitkomst bieden. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten. Dus ben je een fysiotherapeut dan is de epd software fysiotherapie van Edevop helemaal geschikt.

Aantrekkelijk geprijsd

Met deze gebruiksvriendelijke software kun je de meest noodzakelijke handelingen snel uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs. Al voor €35,- per maand kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van Edevop online. Verder zit je nergens aan vast want de software is maandelijks opzegbaar. Zo ben je niet teveel tijd kwijt met je administratie en houd je meer tijd over voor je patiënten. Waardoor je meer plezier houdt in je werk.

Functionaliteiten

De software van Edevop bevat een EPD formulier, een makkelijk te gebruiken agenda, mogelijkheden om te declareren aan zorgverzekeraars, de optie om facturen op te stellen en te verzenden, patiëntervaringen te meten via QDNA/Mediquest/Qualiview en je kunt berichten veilig verzenden via de koppeling met Zorgmail.

Altijd en overal bij je gegevens

Edevop online is webbased. Wat wil zeggen dat je werkt vanuit een website. Dit heeft als voordeel dat je altijd en overal bij je gegevens kunt. Bij edevop staat veiligheid voorop. Daarom hebben ze ervoor gekozen om een edevop online te ontwikkelen op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en NEN7510 normering. Je bestanden worden veilig in de cloud opgeslagen en hier wordt dagelijks een backup van gemaakt. Ook als je nog geen contract hebt afgesloten met zorgverzekeraars kun je edevop online gebruiken. Je kunt zelf een factuur opstellen en deze naar je client verzenden.

Wil je de software van Edevop online uitproberen? Dit zeker mogelijk. Je kunt dan vrijblijvend een demo aanvragen. Heb je een vraag over de software? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk op telefoonnummer: 085 773 14 74.

https://www.edevop.nl/