Floxxium.nl
Image default
Verbouwen

Een gekwalificeerd bouwbedrijf op het eiland Walcheren

Op het eiland Walcheren bevindt zich de organisatie: Noordhout bouw- en aannemersbedrijf. Het is een gekwalificeerd bouwbedrijf, gelegen in Serooskerke, met een jarenlange ervaring. U kunt een beroep doen op het bedrijf als u verbouwingen wilt laten doen, een nieuwbouwproject op poten wilt zetten of onderhoudswerken en restauraties moet laten uitvoeren. Het bouwbedrijf uit Walcheren heeft bovendien een eigen timmerfabriek met een ultramoderne CNC-freesmachine om diverse onderdelen zelf te maken voor hun bouwprojecten.

Het machinaal timmerwerk onder de loep

De moderne timmerfabriek van dit bouwbedrijf uit Walcheren bestaat al sinds 2007. De meest uiteenlopende producten worden er geproduceerd. Denk maar aan houten draaikiepsystemen, schuifpuien, vouwwanden, houten kozijnen, enzovoort. De zelfgemaakte producten worden voornamelijk ingezet voor geprofileerd timmerwerk, interieurbouw, ramen, kozijnen, deuren, overstekken, goten, boeiboorden, makelaars en windveren. De machinaal gemaakte producten worden in hun eigen verfspuitruimte afgwerkt, van de grondverf tot de aflaklaag. Ook op de locatie van de opdrachtgever werken de medewerkers van dit bouwbedrijf uit Serooskerke met de beste materialen en gereedschappen. Op die manier bouwt het bedrijf op een ambachtelijke wijze, maar kunt u toch modern wonen.

Ontdek meer over de diensten van het bouwbedrijf

Ontdek meer over de diensten van het bouwbedrijf uit Walcheren op de website van de organisatie. U leest er meer over de ontstaansgeschiedenis en via het menu kunt u navigeren naar de gewenste dienst. Op die pagina vindt u meer informatie over wat de dienst inhoudt en of het past bij uw noden en wensen. U kunt de medewerkers ook contacteren indien u vragen heeft over de werkwijze of als u een samenwerking wilt opstarten. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Dan ontvangt het team van experten u met open armen op de bedrijfssite in Serooskerke. U mag er alleszins zeker van zijn dat uw bouwproject in goede handen is bij dit bouw- en aannemersbedrijf.