Floxxium.nl
Image default
Verbouwen

Bouwkostenraming en alle andere zaken omtrent uw bouwprojecten

Bent u actief in de professionele bouw en zoekt u naar een capabel calculatiebureau dat instaat voor de volledige calculatie van uw bouw en alles wat komt kijken bij een bouwproject, naast de bouwkostenraming? Dan is Kiewiet Bouwadvies met zekerheid het bureau waar u moet zijn. Dit is een onafhankelijk calculatiebureau waar u op kan rekenen en dat uw zorgen uit handen neemt om zo uw project te verlichten.

De vijf pijlers waar dit bureau mee werkt

Kiewiet Bouwadvies uit Hoevelaken geeft u bouwadvies dat werkt. Ze werken uw volledige bouwproject uit aan de hand van vijf specifieke pijlers. BIM is hierbij het eerste punt, waarbij ze een calculatie van de bouw opmaken en een raming maken van de hoeveelheid materialen en dergelijke nodig zullen zijn. Met dit model worden bouwfouten voorkomen, doordat ze in een vroeg stadium ontdekt worden. Een volgende puntje is een bouwkostenraming. Bij een bouwkostenraming worden 3D-tekeningen en berekeningen gemaakt om een algemeen idee te krijgen van wat de bouwkosten zullen zijn. Daarnaast staan ze in voor uw bouwmanagement. Dit houdt het volledige ontwerp van het bouwobject in, inclusief een calculatie van de bouw en een begeleiding vanaf het eerste tot het laatste moment. Hierbij verkleinen ze de risico’s door de LEAN-methode, wat ook meteen de volgende pijler is. Deze methode is ontwikkeld om verliezen en verspilling tijdens werkprocessen uit te bannen. Ten slotte maken ze ook berekeningen voor bouwkosten aan de hand van een Stabu-bestek en een bouwtekening. Dit bestaat uit gecategoriseerde onderdelen, waardoor u waardoor ieder vlak overzichtelijk is.

Vertrouw op een expert

Schakel een expert in om u bij te staan in uw bouwkostenraming wanneer u in de professionele bouwsector zit in de regio’s rondom Amsterdam en Amersfoort. Vertrouw op de deskundigheid van dit calculatiebureau en laat de begeleiding over aan hun vanaf het ontwerp tot de oplevering. Vraag uw offerte aan via hun website en u weet meteen waar u staat.

https://kiewietbouwadvies.nl/calculatie-bouw/