Floxxium.nl
Image default
Groothandel

Een broodleverancier die al generaties lang voor de horeca klaarstaat

Wanneer je op zoek bent naar een broodleverancier voor de horeca wil je natuurlijk wel in zee gaan met een betrouwbare partner. Bussing Brood is zo’n betrouwbare leverancier. Al generaties lang leveren zij rustiek brood van de beste kwaliteit. Dit wordt met zorg en aandacht gebakken volgens oud familierecept. Het deeg krijgt bij hen nog echt de tijd om te rijzen en dat proef je aan de karakteristieke smaak van het brood. Bovendien is het brood van deze leverancier een lust voor het oog, want het heeft een prachtige ambachtelijke uitstraling. Zo serveer je de gasten in jouw restaurant brood dat niet alleen geweldig smaakt, maar er ook nog eens minstens net zo goed uitziet.

Zet brood op de kaart met de inspirerende recepten van deze leverancier

Ben je benieuwd naar de smaak van het authentieke brood van deze broodleverancier voor de horeca? Dan kun je bij Bussing Brood een sample pakket aanvragen. Wanneer je dit doet, komen ze bij je langs met een selectie van de lekkerste broden. Dankzij het ruime aanbod vind je zeker een brood dat perfect bij jouw gerechten past. Wil je meer brood op je kaart zetten, maar weet je niet hoe? Doe dan inspiratie op met de recepten op de website van Bussing Brood. Hier vind je de lekkerste gerechten met brood in de hoofdrol.

Het perfecte brood voor jouw gerecht

Wil je jouw gasten verwennen en de lekkerste broodjes van het land op je kaart zetten? Neem dan contact op met Bussing Brood. Deze broodleverancier voor de horeca helpt je graag aan brood van de beste kwaliteit. Daarnaast adviseren ze je over het brood dat het beste bij je gerechten past. Zo weet je zeker dat de ingrediënten die je gebruikt volledig tot hun recht komen. Verwerk je geen brood in je gerechten, maar serveer je het wel vooraf met wat tapenades? Ook dan is het verstandig om voor het kwalitatieve brood van deze leverancier te kiezen. Zo begint de avond van je gasten namelijk meteen al goed.