Floxxium.nl
Image default
Groothandel

Uw product valt op met een stijlvolle, praktische en sterke PET-fles

Als u een product verkoopt dat een verpakking nodig heeft, dan is het belangrijk om daar goed over na te denken. Want als de verpakking stijlvol, veilig en opvallend is, dan wordt uw product sneller uit de schappen gepakt. PET Power is een bedrijf dat als geen ander begrijpt hoeveel impact de PET-fles heeft op het uiteindelijke succes van het product. Zij verkopen een groot aantal PET-flessen en PET-potten voor klanten uit verscheidene branches. Met de handige configurator stelt u zelf uw ideale fles of pot samen en zorgt u ervoor dat uw product direct interesse trekt.

PET-flessen voor de farmaceutische industrie

Eén van de branches waaraan dit bedrijf veel levert is de farmaceutische industrie. De media-fles, bijvoorbeeld, is daar een grote favoriet, zowel als de Sirop- en Veral-flessen. Er zijn wel 15 flessenfamilies waaruit u kunt kiezen en deze worden geleverd in verschillende afmetingen. Zo is er een media-fles met een inhoud van slechts 170 millimeter, maar ook een 1270 millimeter-optie. De etiketten en sluitingen worden uiteraard ook ontworpen en meegeleverd. Schaft u een PET-fles aan voor uw farmaceutische product, dan is deze fabrikant uiteraard ook in staat deze te leveren met een ontsmettingsniveau dat voldoet aan de eisen van de pharmacopoeia. Omdat ze geproduceerd worden in een class C-productieomgeving, zijn ze perfect in staat om het ontsmettingsniveau nauwkeurig te controleren.

Bekijk het grote aanbod online

Of u nu een cosmetisch-, huishoudelijk- of farmaceutisch product wilt verkopen, met een PET-fles van PET Power zorgt u ervoor dat dit direct succesvol is. U kunt uw product met trots pitchen aan potentiële verkopers en als het eenmaal in de schappen staat, dan kan niemand er omheen. Het trekt direct de aandacht, maar is tegelijkertijd ook praktisch en veilig. Kies uw media-fles of andere flessoort slim uit en u heeft een perfecte verpakking voor uw product.