Floxxium.nl
Image default
Groothandel

Kies als kaashandelaar voor een groothandel met een ruim aanbod

Of u nu op de markt staat of een kaaswinkel heeft; als kaashandelaar bent u altijd op zoek naar de lekkerste kazen om te verkopen. Waar u deze heerlijke kazen vindt? Bij dé groothandel in kaas van Nederland, Intercheese Holland. Deze kaasspecialist biedt een uitgebreid assortiment met kazen uit binnen- en buitenland. Bovendien is de kaas enkel van topkwaliteit en profiteert u van een uitstekende service. Lees snel verder en ontdek de verschillende kazen die deze kaasgroothandel in Veenendaal te bieden heeft.

Uw gewenste kazen vindt u in het veelzijdige aanbod

Zoals u als kaashandelaar wel weet, zijn kazen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De groothandel in kaas, Intercheese Holland, vindt het daarom belangrijk om zowel kazen uit Nederland als het buitenland aan te bieden. Bestaat uw assortiment grotendeels uit Nederlandse kazen? Ga dan voor kazen van bijvoorbeeld Molenwiek, Kavital, Exellentia, Veendaler of Maasdam. Bent u juist op zoek naar buitenlandse kazen? Dan zijn kazen van Comté, Gruyère en Appenzeller zeker een aanrader. Maar ook van een pikante blauwaderkaas, geitenkaas of korstkaas zullen uw klanten smullen. Wat voor wensen u als kaashandelaar ook heeft, in dit assortiment vindt u uw gewenste kazen ongetwijfeld. Wilt u als kaashandelaar écht boven uw concurrenten uitsteken? Dan kunt u bij deze groothandel in kaas uit Nederland uw eigen kaas laten maken. Een eigen naam, etiket en kleur behoren tot de mogelijkheden.

Plaats uw bestelling online

Bij Intercheese Holland kunt u als kaashandelaar eenvoudig online een bestelling plaatsen, waarna deze bij u wordt bezorgd. De medewerkers staan ook voor u klaar wanneer u deskundig advies wilt ontvangen. Zo verrast u uw klanten met de lekkerste kazen. Heeft u nog vragen over specifieke kazen uit binnen- en buitenland of wilt u advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact op met de medewerkers van deze kaasgroothandel uit Veenendaal.