Floxxium.nl
Image default
Groothandel

Kwaliteitsmachines van het merk Frey vindt u bij deze experts

Het gerenommeerde merk Frey helpt u om al uw werkzaamheden een stuk soepeler te laten verlopen. Bij Visser Goes B.V. kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van de kwalitatief hoogstaande machines van Frey. De experts van dit kundige bedrijf bieden dan ook altijd een passende machine aan die past bij uw bedrijf. Alle machines van Frey die deze experts aanbieden, is uitermate geschikt voor voedselverwerking.

U vindt altijd een passende machine in het ruime assortiment

Als u graag een machine van het merk Frey wenst te kopen, dan zit u zeker goed bij de specialisten van dit kundige bedrijf. Zij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande machines in hun aanbod. Deze kwaliteitsmachines kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten werkzaamheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een machine om uw producten snel, eenvoudig én goed te portioneren? Dan zijn de F50 of de F60 vacuüm vulmachine een goede keuze. Deze machines zorgen er namelijk voor dat diverse soorten producten in gelijke delen worden geportioneerd.

Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod

U vindt bij deze specialisten niet alleen vacuüm vulmachines in het uitgebreide assortiment aan machines van Frey. Zo hebben de experts allerlei andere machines van diverse merken in hun uitgebreide assortiment. Denk hierbij onder meer aan:

  • Dieptrekkers
  • Afwasmachines
  • Tumblers

Iedere machine in het uitgebreide assortiment van deze experts zijn geschikt voor de voedselverwerkende industrie: van bedrijven in de detailhandel tot slagerijen.

Neem contact op met de experts voor meer informatie over de machines

Twijfelt u over welke machine van Frey het beste bij u past? Neem dan zeker contact op met de specialisten, want zij voorzien u graag van meer informatie en deskundig advies. U bereikt hen door te bellen, door een e-mail te versturen of door het contactformulier in te vullen. De experts vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden en de verschillen tussen de machines. Als er bepaalde eisen en wensen zijn waar uw nieuwe machine van Frey aan moet voldoen, dan vindt u op de website van de specialisten een overzicht van de specificaties van alle machines.

https://www.vissergoes.nl/