Floxxium.nl
Image default
Zorg

Dry needling bij de fysiotherapeut in Kampen

Wil jij je spieren laten ontspannen en van verschillende klachten af komen? Ga dan naar de fysiotherapeut in Kampen. Met dry needling kunnen zij ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld geen of minder pijn meer hebt. Dry needling Kampen wordt vaak vergeleken met acupunctuur alleen wordt er hier maar één naald gebruikt. Deze blijft ook niet een tijdje op dezelfde plaats in het lichaam maar het wordt op meerdere plekken gebruikt. Wel is het zo’n zelfde zeer dunne naald. Een behandeling zal dan ook geen pijn doen omdat de naald zo dun is dat je deze bijna niet voelt. In Kampen heeft de fysiotherapeut hier dus genoeg ervaring mee.

Voor welke klachten maak je een dry needling afspraak in Kampen?

Denk aan pijn klachten door de stijfheid in de spieren. Of hoofdpijn die veroorzaakt wordt door stress of overbelasting. Ook kun je last krijgen van verminderde beweeglijkheid door (langdurige) blessures. Omdat door al deze oorzaken pijnlijke verhardingen, ook wel triggerpoints genoemd, ontstaan zal de fysiotherapeut deze opzoeken. De naald wordt in de triggerpoints geprikt. Ook wordt deze nog bewogen zodat de spieren losser worden en ontspannen. Zo worden de triggerpoints aangepakt tijdens dry needling in Kampen en zul je merken dat pijn afneemt.

Na je dry needling afspraak in Kampen

Je zult misschien wat stijfheid ervaren na de behandeling. Ook kunnen er kleine blauwe plekken ontstaan. Maar dit hoort erbij, je zult merken dat daarna de pijn flink wat minder is geworden. Je zult wel een aantal afspraken nodig hebben om van heel de pijn af te komen. Bij een eenvoudige overspannen spier heb je al 3 tot 5 behandelingen nodig. Maar je zult wel al goed verschil merken na de eerste dry needling behandeling in Kampen. Maak dus snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie over de behandeling.