Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

De mooiste bloembakken voor dit voorjaar

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekent dat we onze terrassen en balkons kunnen gaan versieren met de mooiste bloemen en planten. Maar om je bloemen en planten zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, zijn de juiste bloembakken noodzakelijk. Grote, kleine, van beton of van plastic – bloembakken vind je in alle soorten, maten en kleuren. Welke kies jij? 

In dit blog helpen we je bij het maken van die keuze. We zetten een aantal trendy bloempotten voor je op een rij en vertellen je precies welke planten en bloemen er goed bij passen. Zo maak jij je tuin, terras of balkon in een handomdraai klaar voor het voorjaar! 

Vierkante plantenbakken 

Een vierkante plantenbak is eigenlijk altijd een goede keuze. Het strakke model en de hoogwaardige afwerking van een aluminium of polyester vierkante plantenbak geeft een chique uitstraling aan iedere buitenruimte. In combinatie met mooie volle lavendelplanten of een exotische palm komt de vierkante plantenbak echt tot z’n recht. Maar ook een bonte collectie bloemen of een eenvoudige groenblijver staan prachtig in dit type bloembak. 

Verlichte bloempotten 

Je ziet ze steeds meer: verlichte bloempotten. Deze trendy plantenbakken worden gemaakt van duurzaam polyethyleen en zijn voorzien van LED verlichting in de bodem. Met de LED kleurinstellingen geef je de bloempot iedere kleur die je wil en maak je van je tuin of balkon met één druk op de knop een sfeervolle plek. De verlichte bloempotten zijn energiezuinig en bestand tegen verschillende weertypen. Iedere plant of bloem die je in deze bloembak zet wordt speciaal, dus leef je uit! 

Verzinkte bloembakken 

Zoek je plantenbakken die echt iets toevoegen aan je tuin? Ga dan voor de verweerde look van verzinkte bloembakken. Dit type bloembak wordt gemaakt van 4 millimeter dik staal wat vervolgens wordt voorzien van een laagje puur zink. De speciale nabehandeling van de bakken zorgt voor een vintage uitstraling. Hiermee til je jouw buitenruimte echt naar een hoger niveau. Welke plant, bloem of boom je ook in deze verzinkte bakken zet – het staat ongetwijfeld prachtig.

Bloembak op maat   

Wil je echt iets unieks? Kies van voor bloembakken op maat van Tuinvoordeel. Zo maak je van jouw tuin of balkon echt iets speciaals. Kies bijvoorbeeld voor een maatwerk plantenbak van aluminium, polyester of hout. Geef je wensen door aan de specialisten van Tuinvoordeel en krijg een bloembak die speciaal is gemaakt voor jouw buitenruimte. Zo maak je echt indruk met je tuin, dakterras of balkon!

Klaar voor het voorjaar 

Heb jij je keuze al gemaakt? Zodra het warmer wordt wil je natuurlijk optimaal genieten van je buitenruimte. Ga daarom nu op zoek naar de perfecte plantenbak voor jou. Ga voor een stijl die bij je past en koop planten waar jij vrolijk van wordt. Laat de lente maar komen!

https://www.tuinvoordeel.eu/