Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Het bestraten van uw tuin doet u zo!

Een terras of oprit leggen kan niet zonder bestrating. Er komt van alles kijken bij de bestrating van een tuin. Zo moet de ondergrond waterpas zijn en moeten de tegels het goede formaat hebben. Wanneer de ondergrond niet waterpas is, is de kans groot dat het terras of de oprit scheef komt te liggen. Hoe u het leggen van uw terras of oprit het beste kunt regelen leest u in deze blog!

Egaliseren van de ondergrond

Het egaliseren van de ondergrond kunt u het beste doen met behulp van trilplaat. Deze machine is speciaal ingericht om de ondergrond te verdichten. Een verdichte ondergrond dient als goede fundering van een terras of oprit. Hierdoor kunnen de tegels waterpas geplaatst worden en is het terras of de oprit waterpas. Daarnaast kunt u met de trilplaat het terras nog extra aantrillen. 

Tegels op maat

De kans is klein dat u tegels vindt die precies goed passen op de plek die u in gedachten heeft. De kans dat de rand van het terras of de oprit halve tegels bevat is groot. Om de tegels op maat te krijgen kunt u gebruik maken van tegelknippers of een steenzaagmachine. Op basis van het gewicht van de gekozen tegels kunt u een keuze maken tussen verschillende tegelknippers en steenzaagmachines.

Verschillende steenzaagmachines

Er zijn verschillende steenzaagmachines verkrijgbaar bij Visser & Visser. Kiest u bijvoorbeeld voor een handsteenzaagmachine of juist niet? De steenzaagmachines zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor beton, steen, dakpannen en tegels. Deze machine is daarom erg handig voor het aanleggen van een terras of oprit. 

Uw bouwmaterialen koopt u bij Visser & Visser

Voor alle benodigdheden voor uw klus kunt u terecht bij Visser & Visser. Bestel het materiaal eenvoudig online via de website. Plaats uw artikelen in het winkelmandje en reken eenvoudig af in een betrouwbare betaalomgeving. Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met de klantenservice. 

https://www.visserenvisser.nl/