Floxxium.nl
Image default
Zorg

Bezoek de fysiotherapiepraktijk in Kampen

 

 Soms heb je langdurige blessures of lichamelijke klachten waardoor je jezelf niet prettig voelt, pijn ervaart of dat ze ervoor zorgen dat je veel dingen niet kan doen zonder pijn. Met het volgen van behandelingen bij fysiotherapiepraktijk Kampen ben je na verloop van tijd misschien wel geheel pijnvrij. Hoe komt dat? Omdat ze precies weten wat ze doe en hoe ze pijn het beste kunnen behandelen.

Werkwijze fysiotherapiepraktijk Kampen

Wil je nu ook pijnvrij gaan leven en geen last meer hebben van lichamelijk klachten? Dan kun je behandelingen voor fysiotherapiepraktijk Kampen volgen. Ze hebben een aparte procedure waarop ze nieuwe klanten verwelkomen. Het begint met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken of fysiotherapiepraktijk Kampen iets kan doen aan de klachten of blessures die jij hebt. Tijdens het intakegesprek kun je vertellen welke pijn je ervaart en hoelang. Daarbij kun je ook vertellen wat voor stappen je al eens eerder hebt ondernomen om  pijnvrij te worden. Hierdoor weet de fysiotherapiepraktijk Kampen ook wat niet werkt. Op deze manier ontstaat er een duidelijk beeld van de klacht of klachten en de pijn die je hebt. Door een kort lichamelijk onderzoek kan er vervolgend een diagnose gesteld worden. Nu kan de fysiotherapeut van de fysiotherapiepraktijk Kampen aan de slag met een behandelplan. In het behandelplan staan alle behandelingen die de fysiotherapeut denk dat jij die nodig hebt. Daarna kun je beginnen met het volgen van behandelingen.

Hoe ziet een behandeling bij fysiotherapiepraktijk Kampen eruit?

De behandelingen zijn een combinatie van oefeningen, massage en het mobiliseren van je gewrichten. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat de pijn op lange termijn geheel kan verdwijnen. Daarnaast krijg je ook advies over hoe je dit proces zelf thuis kunt versnellen. Door middel van het volgen van fysiotherapiepraktijk Kampen kan jouw leven in de toekomst pijnvrij zijn.