Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Zoekt u een luchtbuks? Overweeg Weihrauch!

Mensen die op zoek zijn naar een luchtbuks stuiten vroeg of laat toch altijd weer op de luchtbuksen van Weihrauch. Niet zo verwonderlijk, want Weihrauch is een zeer bekend merk dat al vanaf 1899 actief is en dus weet waar het om gaat als het luchtbuksen betreft. Weihrauch is een Duitse fabrikant van zowel doel- als sportluchtgeweren, luchtpistolen, patroon geweren en pistolen. In Noord Amerika worden de buksen en andere producten van Weihrauch verkocht onder de naam Beeman.

Je vindt altijd een Weihrauch die bij je past

Het mooie aan Weihrauch is dat je altijd een luchtbuks vindt die bij je past. Zo is het instapmodel, de HW 30 S 4,5 millimeter, een uitstekende luchtbuks om mee te beginnen. De buks is licht en daardoor gemakkelijk in gebruik en bovendien beschikt het over een verstelbaar vizier. Dat vizier heeft verschillende keepvormen. De buks kan met wisselbare korrels werken. Voor de leek; dit is het balkje dat zich bevindt aan het einde van de loop. De luchtbuks is veilig en prima te gebruiken door zowel de links- als de rechtshandigen. De kolfplaat is van rubber.

Van een luchtbuks voor beginners tot de bekende HW 100T

Aan de andere kant heb je met de bekende HW 100 T, een buks die zelfs leverbaar is met een te verstellen gelamineerde kolf. Deze 5,5 millimeter beschikt over een quick fill aansluiting en is met demper en twee magazijntjes te leveren. Ben je iemand die al enige ervaring heeft, dan kan de tussenvorm in met de Weihrauch HW98 4,5 millimeter een goede optie zijn. In alle gevallen is een buks van Weihrauch veilig en dat geldt dus ook voor dit type buks. De HW98 is speciaal gemaakt voor schieten met een richtkijker. De luchtbuks is uitgebalanceerd, het spannen gaat licht en de buks biedt een mooie snelheid. De buks is uitgerust met het bekende Rekord trekkersysteem. In het algemeen staat deze buks bekend als een van de meest zuiver schietende knikloopbuksen, voorzien van een speciale loopmantel en een verstelbare kolf. De luchtbuks is voor zowel de wang als de schouder gemakkelijk in hoogte te verstellen.

En zo is er een luchtbuks van Weihrauch voor iedereen beschikbaar

En zo is er een luchtbuks van Weihrauch voor iedereen. Veiligheid staat voorop bij dit Duitse merk, dat bovendien bekend staan om het leveren van degelijke luchtbuksen waar je gegarandeerd lang plezier aan gaat bekeven. Zeker een pcp buks van Weihrauch is altijd een goede keuze! Laat dat maar aan deze Duitse leverancier over.