Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart of ballonvaren welke term gebruik jij?

Sta je al jaren te popelen om eindelijk eens in één van die ballonvaart te zitten waar je altijd jaloers naar tuurt? Of heeft je hoogtevrees en vliegangst je tot nu toe tegengehouden, maar wil je toch je kans wagen aan een ballonvlucht?

Of misschien heb je er al heel wat vluchten op zitten, en wil je de ervaring nog eens beleven? Wat je beweegreden ook is, je bent aan het juiste adres! C-Air is gelegen in Sint-Niklaas, de ballonstad bij uitstek.

Tijdens de Vredesfeesten stijgen er tientallen van onze ballonnen op, wat het ondertussen één van de belangrijkste ballonhappenings ter wereld maakt! We zijn dan ook dé referentie op vlak van ballonvaren, bij ons heb je niets te vrezen.

Onze piloten hebben jarenlange ervaring in het vliegen, en nemen je dus maar al te graag mee op pad door het luchtruim. Klaar voor een onvergetelijke ervaring tegen een goede prijs? Neem contact op met C-Air ballonvaren , prik een datum en voor je het weet waan jij je als een vogel in de lucht.

Alles over ballonvaarten

Een ballonvaart betekent ongeveer een uurtje vliegen, maar vooraf valt er ook heel wat te beleven. Zo kan onze piloot je meenemen in het proces om de ballon vliegklaar te maken. Ballonvaren betekent dus niet alleen dingen zien, maar ook dingen leren!

Eens we alles uitgebreid gecontroleerd hebben of alles tiptop in orde is, is het tijd om in te stappen. Samen nemen we plaats in de mand en wordt de hete lucht van ongeveer 100° aangewakkerd. De ballon komt bol te staan en weg zijn we! De mand komt rechtop te staan en heist ons in de lucht, op naar avontuur.

Ontdek unieke plekjes van bovenaf tijdens een ballonvlucht

Zodra we weg zijn zal je zien: met een ballon varen voelt heel veilig en rustig aan. Het enige wat je moet doen is genieten van het uitzicht! Met een ballonvaart krijg je een unieke blik op weilanden, autostrades, huizen, enzovoort. 

Met de haren in de wind zie je alles onder je kleiner worden. Af en toe dalen we ook, zodat jij ook van dichterbij kan kennismaken met de omgeving. Een ballonvaart nemen is echt een unieke ervaring die je in je leven toch wel minstens één keer moet gedaan hebben.

Een ballonvaart balloncertificaat voor op de schouw

Zit ons vliegavontuur erop? Niet getreurd! Na afloop nodigen we je graag uit voor een hapje en een drankje om eens te horen wat jullie ervan vonden. Of misschien zelfs om te vieren dat iemand zijn hoogtevrees heeft overwonnen!

Hierbij krijg je van ons ook een balloncertificaat die bewijst dat jij wel echt even met twee voeten van de grond bent geweest. Vooral de kinderen zijn enorm fier om dit certificaat aan al hun vriendjes te tonen, al hoef jij het uiteraard ook niet onder stoelen of banken weg te steken! Wil je meer weten over het maken een ballonvaart? Contacteer C-Air en voor je het weet hangen we in de lucht!

https://www.cair-ballonvaart.be