Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Gebruik Angelus leerverf voor mooie creaties

Als je graag creatief bezig bent met het maken van mooie creaties, dan is Angelus leerverf een leuk materiaal om mee aan de slag te gaan! Deze verf is geschikt voor gebruik op elk leeroppervlakte dat je je maar kan bedenken. Denk aan leren jassen, tassen maar bijvoorbeeld ook sneakers. Bij Customs by BB bestel je verschillende soorten Angelus leerverf én doe je inspiratie op voor een creatief project met deze verf.

Waarvoor gebruik je Angelus leerverf?

Angelus leerverf kan je gebruiken voor oneindig veel doeleinden. Zo personaliseer je bijvoorbeeld je leren jas of een ander eigendom door er een mooi ontwerp op te schilderen. Met Angelus leerverf bewerk je eenvoudig glad leer, nubuck leer of suède. Maar je gebruikt de Angelus leerverf niet alleen op leer, ook op textiel en zelfs plastic is deze verf uitstekend te gebruiken in combinatie met verschillende toevoegingen. Dit maakt deze verf ideaal materiaal voor vele creatieve doeleinden en kan het dus niet ontbreken in de voorraad hobbyartikelen van een echte creatieveling.

Het assortiment leerverf van deze specialist

In het assortiment van Customs by BB vind je verschillende Angelus leerverf starterspakketten. Deze zijn ideaal als je voor het eerst aan de gang gaat met leerverf. Ze bevatten namelijk alles wat je nodig hebt om mee te beginnen, zoals voorbehandeling voor het leer, penselen en verschillende kleuren naar keuze. Daarnaast vind je in deze webshop ook alle kleuren leerverf die je maar kan bedenken in een losse verpakking. Met welke kleur verf ga jij jouw items opleuken?

Maak een keuze en bestel direct

Heb je de juiste kleuren gevonden om je tassen, schoenen of andere items mee op te leuken? Plaats dan direct je bestelling via de webshop van Customs by BB. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende producten of andere diensten van deze specialist, neem dan gerust contact met ze op via de contactgegevens op de website.

https://www.customsbybb.com/