Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze specialist kunt u zonder vaarbewijs terecht voor jachtverhuur

Houdt u ervan om op het water te zijn en heerlijke de wateren in Nederland te ontdekken? Of wilt u Nederland wel eens op een andere manier zien en wilt u graag een keer een boot huren om het water op te gaan? Bij een specialist Delos Yachtcharter kunt u terecht voor jachtverhuur. Wanneer u geen eigen boot bezit, heeft u toch de mogelijkheid om al het moois dat Nederland te bieden heeft vanaf het water te gaan ontdekken. Ook wanneer u geen vaarbewijs heeft, kunt u bij deze specialist een boot huren. Op deze manier geniet u heerlijk van een vakantie weg van alle hectiek van het dagelijkse leven en vaart u waar u maar heen wilt.

Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft

Wanneer u graag het water op wilt, kunt u bij Delos Yachtcharter terecht voor jachtverhuur. U heeft de keuze uit verschillende boten, waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Iedere boot die zij aanbieden is voorzien van alle gemakken waardoor u meerdere dagen of weken op het water kunt verblijven. Voordat u op pad gaat met de boot krijgt u instructies over de werking van de gehuurde boot en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Na vertrek bepaalt u zelf wat u wilt zien en welke kant u op vaart tijdens uw vaarvakantie. U kunt ervoor kiezen om richting de grote steden te varen of wanneer u meer van de natuur houdt richting de polderlandschappen. U komt op plekken waar u met de auto of op de fiets nooit zult komen en ontdek al het moois wat Nederland te bieden heeft per boot.

Reserveer een mooie boot voor uw vakantie

Ga met het hele gezin op pad in een boot naar keuze dankzij de jachtverhuur van deze specialist. Ervaar de vrijheid van het water en vaart waar u samen met u gezin of vrienden heen wilt varen. Door contact op te nemen met een van de medewerkers van dit bedrijf weet u binnen de kortste keren alles over de mogelijkheden en tarieven voor het huren van een boot bij hun jachtverhuur.