Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg musicalles en word een echte ster!

Heb je er altijd al van gedroomd om musicalster te worden? Wil je op de planken staan en daar zingen, acteren en dansen? Dan is musicalles echt iets voor jou! Dan ontdek je jouw talenten en verbeter je jezelf steeds weer. Zo groei je uit tot een ervaren musicalster die misschien wel in grote producties gaat spelen. Maar waar kun je goede musicalles volgen? Het antwoord is bij De Gooische Muziekschool. Hier hebben ze voor elke discipline een specialist in huis. Dus voor zowel dans, zang als het acteerwerk krijg je les van een professional. Met zulke goede onderwijzers leer je het vak het allerbest. Grijp dus je kans en volg les bij deze school.

Voor amateurs en professionals van alle leeftijden

Bij De Gooische Muziekschool is iedereen welkom. Of je nu veel, weinig of nog helemaal geen ervaring hebt met acteren, zingen en dansen; hier kun je altijd musicalles volgen op jouw niveau. Ook alle leeftijden zijn welkom, al moet een leerling om mee te kunnen doen aan het Musical Dance Center tussen de 8 en 25 jaar zijn. Je wordt altijd in een groep met leeftijdsgenootjes geplaatst, zodat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau zit en er een passende eindproductie in elkaar gezet kan worden. Ja, je leest het goed; je krijgt niet alleen les, maar gaat ook echt optreden! Dit optreden vindt plaats in Theater Concordia, het eigen theater van De Gooische Muziekschool. Het publiek bestaat uit familieleden en vrienden. Jij wil hen toch ook laten zien wat jij kan?

Een muziekinstrument leren bespelen kan ook

Naast musicalles kun je hier ook muziekles volgen. Allerlei instrumenten zijn mogelijk. Denk aan piano en gitaar, maar ook aan drums, viool en saxofoon. Op deze school kun je het allemaal leren bespelen. Iedereen is welkom, want muzikaliteit kent geen leeftijd. Wil jij graag jouw klanken laten horen? Dan weet je nu waar je moet zijn!

https://www.degooischemuziekschool.nl/