Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Proef deze smeuïge filet americain ook eens!

Ben jij een liefhebber van filet americain? Dan moet je de filet americain van Ladessa echt eens geproefd hebben. De spread van dit merk is namelijk de allerlekkerste, en dat is een feit. Al vele malen is deze filet americain namelijk tot absolute winnaar verkozen in diverse blinde smaaktests. Het merk zelf denkt dat dit komt door de unieke samenstelling van ingrediënten die ze in hun naturel filet americain verwerken. Naast 100% Nederlands rundvlees van de meest hoogwaardige kwaliteit gebruiken ze namelijk ook een unieke kruiden- en specerijenmix. Dit zorgt ervoor dat de smaak van Ladessa filet americain met kop en schouders uitsteekt boven die van andere merken. Wanneer je een liefhebber bent van filet americain en je nog nooit Ladessa op hebt, is het dus zeker aan te raden om deze eens uit te proberen. Wie weet is dit smeuïge smeersel daarna wel niet meer weg te denken uit je koelkast!

Ontdek ook de diverse variaties van dit merk

Naast een verrukkelijke naturel filet americain, produceert Ladessa ook nog diverse varianten hierop. Ze blijven continue innoveren in het combineren van nieuwe smaken en hebben hierdoor inmiddels een mooi aanbod aan filet americain smaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Filet americain met uitjes
  • Filet americain speciaal
  • Filet americain met pesto
  • Filet americain met knoflook
  • Filet americain met carpaccio
  • Filet americain met peper
  • Magere filet americain

Daarnaast verkopen ze ook andere verrukkelijke spreads zoals vitello tonato, tomaat americain (de vegetarische variant op filet americain) en likkepot (een smeerbare leverworst).

Koop deze spreads in een winkel bij jou in de buurt

Kun je niet meer wachten om de heerlijke smeersels van Ladessa te proeven? Bezoek dan hun website en maak gebruik van de ingebouwde store locator om een winkel bij jou in de buurt te vinden die de producten van dit merk verkoopt. Zo weet je zeker dat je de producten die je zoekt kunt vinden in jouw supermarkt. Waar wacht je nog op?

https://ladessa.nl/