Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Cheddarsaus kopen

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar je de lekkerste cheddarsaus kunt kopen? Het antwoord is bij Dairymaid. Deze groothandel in Boxmeer beheert zelf de productie van hun cheddarproducten. Tijdens de productie maken zij geen gebruik van e-nummers of emulgatoren, waardoor er extra veel cheddar in hun producten verwerkt wordt. Hierdoor proef je het verschil. Door hun producten te leveren aan diverse horecagroothandels en -gelegenheden worden er steeds meer mensen geïntroduceerd met deze overheerlijke saus.

Diverse soorten cheddarsaus kopen

In het assortiment vind je diverse soorten cheddarsaus die je kunt kopen. Van een pittige variant tot naturel: probeer ze allemaal. Daarnaast heb je de mogelijkheid om cheddarkaas in plakjes te kopen. Hierdoor wordt een hamburger nog lekkerder. Verras jouw klanten met overheerlijke kaasgerechten door de producten van Dairymaid te gebruiken. Door contact op te nemen met de groothandel kun je vandaag nog onderdeel worden van hun klantenbestand. Alle producten in hun assortiment worden geleverd in grootverpakkingen van één kilogram.

Voordelige verpakkingen maken het verschil

In tegenstellingen tot andere merken cheddarsaus, wordt de cheddarsaus die je bij Dairymaid koopt geleverd in tetrapakken. Hierdoor wordt het opslaan van de saus een stuk eenvoudiger en is het ook beter houdbaar. Tevens kun je het makkelijk doseren over gerechten. In de ogen van de groothandel zijn dit alleen maar pluspunten. Dus sta jij op het punt om jouw aanbod uit te breiden? Kies dan voor de cheddarkaas of cheddarsaus die je kunt kopen bij deze groothandel. Hun medewerkers staan je graag te woord over de mogelijkheden en de prijzen.

Word vandaag nog klant

Heb jij interesse om de beste cheddarsaus en cheddarkaas te kopen bij een voordelige groothandel? Neem vandaag nog contact op met Dairymaid. De medewerkers van dit bedrijf staan je graag te woord over de mogelijkheden en het aanbod aan producten. Binnen een mum van tijd kunnen zij jouw onderneming voorzien van de beste producten.

https://www.dairymaid.eu/nl/kaassaus-kopen/