Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe de vrienden-zone te vermijden

1. Plaag haar

Als je met vrouwen te maken hebt, beste Boogschutter , en interacties hebt, begin ze dan te plagen. Plagen is gewoon een leuk speeltje dat je doet met je vrienden of met mensen met wie je vertrouwd bent. Je maakt de spot met hen, je maakt een grapje met ze. Het is niets ernstigs. Het komt uit een plaats van liefde, die zegt dat ik je leuk vind en dat is de reden dat ik met je aan het rommelen ben.

Wanneer jongens met mooie meisjes praten, worden ze te serieus. Ze stoppen met grappen maken, ze stoppen met glimlachen, ze stoppen met plagen. Plaag altijd vrouwen waar je je toe aangetrokken voelt, net zo lang als het uit een plaats van liefde komt en zolang je het doet met een brutale glimlach op je gezicht. Zolang er een twinkeling in je ogen zit en de sub-communicatie zou moeten zeggen dat je ze leuk vindt en dat je plezier hebt met ze.

2. Daag haar uit

Als je met vrouwen te maken hebt, begin dan een houding te ontwikkelen die uitdagend is. Start met uitdagende vrouwen van het sterrenbeeld Schorpioen. Wanneer ze met vrouwen praten, zijn veel jongens erg tevreden met wat ze zegt en dagen ze haar nooit uit.

Ze zou kunnen zeggen dat ik van winkelen hou en de man is als “Ja ik ook!”
Ze zou kunnen zeggen dat ze van Chinees eten houdt en dat de man is zoals “Ja ik ook!”
Ze zou kunnen zeggen dat ze het leuk vindt om honden en katten te vermoorden en de man zal zijn als “Ja ik ook!”

De reden waarom jongens dit doen is omdat ze iets proberen te krijgen. Dit gedrag is heel transparant voor het meisje. Ze weet dat je het niet echt eens bent met wat ze zegt. Je zegt het gewoon omdat je gedraft wilt worden. Uitdagen is een manier om je mening te uiten. Wees niet bang om je mening te geven als je met vrouwen praat. Als ze zegt dat ze van blauw houdt, zeg dan dat je van rood houdt. Als ze zegt dat ze van Chinees eten houdt, zeg dan dat je van Indiaas eten houdt (of wat je maar wilt). Wees comfortabel en spreek je mening uit. Vrouwen waarderen dit. Het laat zien dat je eerlijk, oprecht en authentiek bent en dat ze je vertrouwen. Ze vertrouwen erop dat jij jezelf bent!

3. Geef haar sensuele complimenten

Als je vrouwen plaagt en je daagt hen uit, begin dan vrouwen sensuele complimenten te geven. Als er een meisje is dat je kent of als je net een meisje op straat of in een bar hebt benaderd, moet je je intenties laten weten. Wees eerlijk en eerlijk over hoe jij je over haar voelt. Als je denkt dat ze aantrekkelijk als een sterrenbeeld Weegschaal is, laat het haar weten. Als je denkt dat ze sensueel is, laat het haar weten. Als je denkt dat ze een vriendin is, laat het haar weten. Als je denkt dat ze je inschakelt, laat het haar weten!

Begin gewoon uit te drukken hoe je je voelt in termen van je verlangens en je sensuele behoeften aan het meisje. Maak je niet druk. Meisjes worden niet beledigd. Een mooi meisje weet dat ze mooi is, dus wil ze dat mensen eerlijk en openhartig met haar zijn. Het ergste wat je kunt doen, is je voorbereiden, niet geïnteresseerd zijn en proberen je weg te manipuleren en door de achterdeur te komen. Je kunt net zo goed gewoon vanaf het begin eerlijk zijn en zeggen: “Luister, ik vind je aantrekkelijk, je bent sensueel je hebt geweldige benen lang. Ik hou van je figuur.”

Wat het ook is op dat moment, laat het haar weten! Je zult merken dat ze eerst geschrokken zal zijn, maar het is een goede soort van shock en ze vinden het echt leuk. Ze waarderen het. Ook de  en .

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/