Floxxium.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier kunt u met succes uw munten of andere kostbaarheden uit uw verzameling verkopen

Bent u een echte verzamelaar van munten en wilt u het ook eens proberen om uw verzameling te verkopen? Dan heeft u zeker kans van slagen bij Insulinde Postzegel- en Munthandel. Al vanaf 1927 heeft deze organisatie een solide basis opgebouwd op het gebied van filatelie en numismatiek. Zij kunnen u dus een nauwkeurige prijsindicatie geven door de lange ervaring die ze hebben opgebouwd. Voor zowel het kopen als verkopen van munten is Insulinde Postzegel- en Munthandel voor iedereen met een verzameling het juiste adres. Vanuit Den Haag bieden zij klanten een grote voorraad aan diverse soorten postzegels, munten en nog veel meer. Heeft u dus een verzameling van munten of andere kostbaarheden en wilt u die tegen een goede prijs verkopen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij deze handelaar!

Hier verkoopt u talloze munten, afkomstig uit alle landen van de wereld

Logischerwijs is het onmogelijk om als handel alles aan te kunnen bieden, zeker wanneer deze kostbaarheden zoals munten en postzegels verkoopt. U kunt andere verzamelaars helpen door uw munten verzameling te verkopen via Insulinde Postzegel- en Munthandel, waarbij u uiteraard zelf ook een mooie prijs voor uw kostbare bezittingen ontvangt. Een win-winsituatie dus! Als enthousiaste verzamelaar weet u waarschijnlijk wel dat er een ontelbaar aantal munten is uitgegeven over de hele wereld. De ene is nog zeldzamer dan de andere, en verzamelaars blijven altijd op zoek naar nieuwe exemplaren. Alles komt dan ook samen bij Insulinde Postzegel- en Munthandel in Den Haag. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn geïnteresseerd in werkelijk allerlei munten, afkomstig uit zowel Nederland als andere delen van de wereld. Op de website vindt u talloze munten die zij aanbieden. Wellicht beschikken ze nog niet over een verzameling van munten die u wilt verkopen!

Maak een afspraak voor een waardebepaling

Afhankelijk van de marktwaarde krijgt u een eerlijke prijs voor de munten die u verkoopt. Dit geldt voor zowel gouden, platina, zilveren als vele andere soorten munten. U kunt bij Insulinde Postzegel- en Munthandel langskomen om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren. Wilt u dit liever thuis laten doen? Ook dat is mogelijk! U maakt een afspraak door telefonisch contact op te nemen.

https://www.insulindedenhaag.nl/