Floxxium.nl
Image default
Vervoer en transport

Voordelig een aanhanger huren bij JobCar

Een autoambulance of aanhanger huren voor een paar uur of voor een aantal dagen? JobCar heeft allerlei soorten aanhangwagens staan die u tegen scherpe tarieven net zo lang of kort als nodig is mee kunt krijgen.

Handige hulpmiddelen

Voor verhuur bagagewagen kloppen zeker niet alleen klanten uit Etten-Leur (de plaats waar deze professionele aanhanger verhuurder is gevestigd) aan bij JobCar. Ook mensen uit Roosendaal, Prinsenbeek, Sint Willebrord, Breda, Zevenbergen en Oudenbosch weten JobCar te vinden. In vergelijking met andere verhuurbedrijven biedt JobCar veel voordelen. Het allerbelangrijkste pluspunt is de prijs. U bent, in de meeste gevallen, 50% goedkoper uit. Daarnaast is het mogelijk om handige hulpmiddelen bij de aanhanger te huren. Denkt u aan:

–        een steekwagen;

–        een steenwagen;

–        verhuisdekens;

–        een oprijplaat;

–        een kruiwagen;

–        spanbanden;

–        een meubelhond;

–        een net (bij de open modellen wordt standaard een net geleverd).

Online reserveren

Nog een reden om voor JobCar te kiezen: de klantvriendelijkheid en service. Elke huurder wordt geholpen bij het controleren van de lichten van de aanhanger en bij de koppeling aan de auto. JobCar gaat met haar tijd mee en biedt een 24/7 toegankelijk online reserveringssysteem aan. Klik op het oranje blokje met daarop ‘direct reserveren’. Kies allereerst de datum en tijd van ophalen en retourneren. De tweede stap bestaat uit het uitzoeken van een geschikte aanhanger. Dit zijn de mogelijkheden: geremd open, tandem open, kipper elektrisch, geremd huif, tandem huif, geremd harde opbouw, autoambulance bakwagen, autoambulance plateauwagen, Stema Mammoet Carrier, Anssems gt 500 en Anssems gt 750. Zodra u een keuze heeft gemaakt, mag u de persoonlijke gegevens opgeven. Zijn uw naam, emailadres, telefoonnummer en adres ingevuld? De reservering kan nu definitief geplaatst worden.

Zodra een aanhangwagen terug is bij JobCar wordt die helemaal gecontroleerd en schoongemaakt. De volgende klant krijgt dus altijd een schone en goed werkende aanhanger mee. Hopelijk bent u die volgende klant! Als u interesse heeft, bel dan met JobCar via 076 – 50 20 502 of stuur een mailtje naar info@jobcar.nl.

https://www.jobcar.nl/