Floxxium.nl
Image default
Vervoer en transport

De voordelen van het huren van een verhuislift

Een verhuislift is een grote, mobiele machine. Het wordt gebuikt om meubelstukken of andere zware voorwerpen via het raam te verhuizen. De machine opstellen kan u realtief eenvoudig zelf doen. Als u niet zo technisch aangelegd bent kunt u natuurlijk ook een totaalpakket van lift en operator huren. De kosten van een verhuislift huren variëren van 50 tot 150 euro per uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van een hele boel factoren. Wij van snelle jongens vragen 60 euro per uur voor een verhuislift. Wij kunnen deze lage prijs aanbieden omdat we zeer gespecialiseerd zijn in de omgeving van Den Haag.

Waarom gebruikmaken van een verhuislift?

1) U bespaart tijd

Loopt u graag honderden keren een trap op en af? Ik denk dat niemand dat graag doet. Toch gebeurt het regelmatig als mensen in een nieuw appartement intrekken. Pure tijdsverspilling in feite. Waarom zou u al uw spullen een voor een de trap opsleuren als u deze ook eenvoudig met een verhuislift kunt transporteren? Met sleuren bent u al gauw uren en uren bezig. Allemaal tijd die u had kunnen gebruiken om uw nieuwe wonig in te richten. Naast de tijd die u hier moet insteken is het ook nog eens heel erg vermoeiend.

2) Bescherming van uw meubels

Spullen de trap opsleuren kost niet alleen veel tijd maar betekend ook een risico voor uw imboedel. Uw ellegante antieke kast kan tijdens het verplaatsen al snel bekrast raken. Daarnaast kan een meubelstuk ook gewoon de trap afdonderen als u ook maar een paar seconden niet oplet. Een mooi nachtkastje of een doos met servies ligt dan al vlug volledig aan dingelen. Allemaal risico’s die eenvoudig te vermijden zijn.

3) Bescherming het trappenhuis en uw appartement of bovenverdieping

In de vorige allinea heb ik omschreven wat er allemaal met uw meubels kan gebeuren als u ze met veel moeite de trap opsleept. Maar ook het gebouw loopt risico! Een trapleuning die gekneusd wordt door een zware kast. Krassen op de muur. Een vloertegel die wordt stukgeslagen door een zware tafelpoot. Allemaal reële situaties waar uw huisbaas niet blij mee zal zijn. Of nog erger. Als het uw eigen huis is en u zelf voor deze schade moet opdraaien.

Uw eigen veiligheid en die van uw helpers

Ik heb u tot nu toe aangetoond hoe meubels sleuren een serieus tijdsverlies inhoudt en dat het reële risico’s inhoudt voor uw inboedel en het gebouw. Maar ook ù loopt risico’s. Zware dozen en meubels de trap opdragen is slecht voor uw rug en knieën. Daarnaast schuilt het ongeluk in een klein hoekje. Een paar seconden niet opletten kan resulteren in een serieus ongeluk. Het zou al erg zijn als u dit overkomt, maar wat met uw eventuele helpers? Uw familie en vrienden die hun vrije tijd hebben opgeofferd om u te helpen. Wat als er met hun iets zou gebeuren? Zou u hen nog confortabel onder ogen kunnen komen? Gezondheid en veiligheid zijn belangrijke zaken waarmee u altijd rekening moet houden

Kortom

Het huren van een traplift kent vele voordelen: van tijdswinst tot veiligheid. Bovendien neemt het je een hele hoop werk uithanden. Tot slot vermijd u vele risico’s door gebruik te maken van een verhuislift. En als u dan beslist om er eentje te huren, kies dan voor een betrouwbaar bedrijf. Een bedrijf dat inzet op kwaliteit en comfort. En bovenal snelheid. Al uw meubels worden binnen een paar uur tot op de bovenste verdieping gebracht zonder moeite. Bovenal staan al onze medewerkers garant voor een snelle en correct service. Bekijk en bestel dus gauw op snellejongens.nl!

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/