Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Vier je verjaardag met een High Tea in Vlaardingen

Wat is er nu fijner dan genieten van een High Tea in Vlaardingen op de dag dat je een jaartje ouder wordt? Laat je lekker in de watten leggen door je moeder, zus of vriendinnen en geniet van een heerlijk ontspannend middagje. Je hoeft aan helemaal niets te denken en je nergens over te ontfermen. Fijn, toch? Bij Bommeer Clubhuis kun je terecht voor een tot in de puntjes verzorgde luxe High Tea in Vlaardingen. Het zal je werkelijk aan niets ontbreken!

De oorsprong van de High Tea

Een High Tea is in Nederland tegenwoordig redelijk populair. Er komen steeds meer brasseries en restaurants bij die dit heerlijke verwenmomentje aanbieden. Je kunt er terecht met je familie of vrienden om te genieten van heerlijke hapjes en verse thee. Maar waar komt deze trend vandaan? De oorsprong van de High Tea vinden we terug in Groot-Brittannië. De afternoon tea ontstond hier rond 1840. De lunch werd vroeg gereserveerd in die tijd, en het diner laat. De zevende hertogin van Bedford liet hierdoor naast thee ook sandwiches en scones naar haar kamer brengen en nodigde ook haar vriendinnen hiervoor uit. Zo werd de afternoon tea populair onder de elite. Tegenwoordig is deze theeceremonie niet meer weg te denken uit de Engelse cultuur.

Een luxe High Tea bij Bommeer Clubhuis

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor je verwenmiddagje? Zoek dan niet verder. Bommeer Clubhuis in Vlaardingen is dé ideale locatie voor een High Tea in Vlaardingen. Dit is het clubhuis van watersport vereniging De Bommeer. Een erg gezellig clubhuis, met een zonovergoten terras, dat zich ook nog eens aan het water bevindt! Een prachtige locatie om in alle rust te genieten van een luxe High Tea in Vlaardingen. Reserveer gemakkelijk en snel je tafeltje en geniet binnenkort van je High Tea!

https://www.bommeerclubhuis.nl