Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Verschillende soorten lekkere vis in blik

Vis is gezond, lekker en u kunt er eindeloos mee variëren. Doe bijvoorbeeld eens vis bij uw maaltijdsalade of op uw boterham. Dan heeft u eens iets anders als lunch! Natuurlijk smaakt vis ook goed als diner. Verse vis smaakt altijd goed, maar ook vis in blik is lekker en bevat veel gezonde voedingsstoffen. Bovendien zijn er veel verschillende soorten vis in blik verkrijgbaar. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Zalm
  • Tonijn
  • Haring
  • Sardines
  • Markreel

Genoeg vis eten is heel gezond

Vis is lekker én gezond. Vis bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals omega 3-vetzuren. Dit zijn essentiële vetzuren, wat betekent dat het menselijk lichaam deze vetzuren niet zelf kan aanmaken en dus met de voeding binnen moet krijgen. Omega 3 is goed voor hart en bloedvaten, dus wie gezond wil blijven doet er goed aan om voldoende vis te eten. Niet alleen vanwege de omega 3, maar ook door de andere vitamines en mineralen die in vis zitten. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, D en B12 en calcium. Als vis snel wordt verwerkt en in blik wordt verpakt, blijven de smaak en de voedingsstoffen goed behouden.

Duurzame vis is gewoon te koop bij de lokale supermarkt

Heeft u zin in lekkere vis in blik? Dan biedt Deepblue een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Dit merk is heel bekend in Nederland en verkrijgbaar in elke supermarkt. Zo kunt u dus eenvoudig voor de hele week vis inkopen. Bovendien let Deepblue goed op duurzaamheid, want verantwoord ondernemen heeft dit bedrijf hoog in het vaandel staan. Dit is onder andere te zien aan de Fairtrade en MSC-certificering voor tonijnfilet in blik en aan het grote aantal producten met ‘Pole & Line’ en MSC-certificering. Ook is de tonijn ‘dolfijnvriendelijk’. Dankzij Deepblue kunt u dus zonder zorgen wekelijkst genieten van lekkere en gezonde vis in blik.

https://deepblue.nu/