Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Tips voor het bestellen van broodjes

Iedereen wie op kantoor is werk heeft wel eens broodjes online bestellen op kantoor gedaan. De meeste mensen kiezen ervoor om dit vaak op één vaste dag in de week te doen, terwijl een ander het meermaals per week doet. Met de huidige mogelijkheden die we allemaal hebben, is het bestellen van broodjes op kantoor natuurlijk zo geregeld. Het bestellen weegt immers bij lange na natuurlijk op tegen het zelf moeten doen van de boodschappen en daarna nog het smeren van de broodjes. Vooral wanneer je met meerdere collega’s bent en iedereen andere wensen heeft, zal je al een fortuin kwijt zijn aan het doen van de boodschappen. Broodjes bestellen is dan natuurlijk stukken makkelijker! Om je te helpen, hebben we een aantal tips voor je.

 

Bestel op tijd

 

Aangezien de meeste mensen lunchen rond dezelfde tijd, is het niet verstandig om pas om 11.00 uur je broodjes te bestellen. Bij voorkeur doe je dit direct bij binnenkomst op kantoor rond de klok van 09.00 uur. De kans dat iedereen namelijk al weet wat ze willen is vrij groot. Helemaal als je wekelijks op dezelfde dag besteld. De meeste mensen kiezen namelijk vaak voor hetzelfde. Zo hoef je dus niet na te denken en kun je op tijd bestellen. Door tijdig te bestellen, weet je zeker dat je op de gewenste dag en het gewenste tijdstip je favoriete broodjes. 

 

Maak iemand verantwoordelijk


Er is niets vervelender, dan wanneer je broodjes op kantoor wilt laten bezorgen, niemand de verantwoordelijkheid neemt om ze te bestellen. Om ervoor te zorgen dat dit probleem zich niet wekelijks voordoet, is het verstandig om een vast iemand verantwoordelijk te maken. Dit kun je middels een roulatieschema doen, maar ook iemand die het iedere week voor z’n rekening neemt is natuurlijk een mogelijkheid. Zo hoef je niet bang te zijn dat het wordt vergeten en weet iedereen waar ze aan toe zijn.