Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Lekker eten bij italiaans restaurant hengelo

Hengelo zit vol met hele leuke eettentjes, maar niet een zo leuk als italiaans restaurant hengelo. Hier kun je nog ongestoord en rustig een overheerlijk italiaans gerecht verorberen, zonder gestoord of afgeleid te worden. Waar vind je dat tegenwoordig nog? Hoewel Hengelo verschillende leuke eetgelegenheden heeft, sommige bestaan al heel erg lang, springt italiaans restaurant hengelo er toch gewoon uit. Hier wordt de gast nog echt als gast behandeld, vriendelijk en heel erg service-gericht. Daar weten ze alles van, bij italiaans restaurant hengelo.

Een uitgebreide menukaart, voor ieder wat wils

Als we door de vriendelijke serveerster een tafeltje aangewezen krijgen nestelen we ons aan het kleine tafeltje. De menukaart ziet er veelbelovend uit. Als het net zo smaakt als dat de kaart belooft, is dit vast niet de laatste keer dat we hier in dit italiaans restaurant hengelo aanschuiven. We krijgen een heerlijk glas rode huiswijn, die ons door de serveerster is aangeraden. Ze heeft gelijk, het is een heerlijke, zachte wijn, die eigenlijk iedereen wel zou lusten. Alweer een pluspunt voor dit italiaans restaurant hengelo. We kiezen een voorgerecht en een hoofdgerecht, en dan zien we daarna wel of er nog ruimte is voor een dessert. Of een kop italiaanse koffie, ook heerlijk.

Na 2,5 uur tafelen zitten tafelgenoot en ik helemaal vol. Dit was wel genieten, en aan het aantal gevulde tafels te zien weten veel meer mensen dit. Het s druk, er zijn geen tafeltjes meer vrij. En dat is wel een goed teken. We hebben eigenlijk een op-of aanmerkingen, alle gerechten waren perfect samengesteld en heerlijk klaargemaakt. Duidelijk een ervaren kok met liefde voor het vak. Dit restaurant is een aanrader voor hengelo en omstreken, alleszins betaalbaar, maar vooral erg lekker. Gewoon es uitproberen, doen!