Floxxium.nl
Image default
Beauty en verzorging

Laat u zich helemaal in de watten leggen bij onze beautysalon in Enschede

Bent u op zoek naar een beautysalon in regio Enschede en omstreken, zoek dan niet verder, want hier bent u aan het goede adres! Wij zijn de beste bewezen beautyshop in de regio en zijn al jarenlang de aangewezen plek als beautyshop in Enschede. Bent u op zoek naar een manicure, dat doen wij! Bent u op zoek naar een pedicure, ook dat doen we! Bent u op zoek naar een gezichtsbehandeling, peeling of ontharing, ook dat doen wij allemaal. Daarnaast zijn onze service nog veel uitgebreider en doen wij werkelijk alles, of nou ja, bijna om u mooier te maken. Kom naar onze beautysalon in Enschede en u wordt gegarandeerd een mooier mens.

Een veelzijdigheid van behandelingen

Wij zijn al jarenlang de gerenommeerde beautysalon in Enschede en voeren de beste behandelingen uit die er maar zijn. Wij staan bekend om onze uitstekende service en grote assortiment aan behandelingen. Alles van uw manicure, pedicure tot een skin peeling, ontharing, laser behandeling, massage, lash extensions of haarmaskers, wij doen het werkelijk waar allemaal. Twijfelt u dus of wij wel doen wat u wilt? Wij garanderen u dat 99 van de 100 keer wij het wel doen in onze beautysalon in Enschede. Twijfelt u dus niet langer en kom naar onze beautysalon in Enschede om u eens lekker in de watten te laten leggen. 

Een schone prijs

Wij hanteren betaalbare tarieven omdat wij vinden dat iedereen onze diensten moet kunnen betalen. Een ieder is een wezen van schoonheid en wij doen ons uiterste best om dit te accentueren met uw hulp en toestemming. Wij verwennen u, leggen u in de watten waardoor u zult stralen als nooit tevoren, dat garanderen wij u. En dit doen wij zonder een schuldgevoel na het zien van de rekening!