Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Het beste feest van Utrecht met Happie Delivery Catering

Deze unieke stad heeft veel leuks te bieden. Zo geniet Utrecht vele bezienswaardigheden en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt beleven. Heeft u behoefte aan meer info over wat er te doen is in Utrecht? Volg dan dit linkje. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat velen zoekend zijn naar een cateraar, die weet wat hij doet. Het maakt niet uit of u een zakelijk feestje houdt of een particulier feestje houdt. Voor de beste maaltijden uit Utrecht gaat u naar Cateraar Happie Delivery. Hapjes en gerechten bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of bedrijfsevent doet iedereen via Happie Delivery Catering. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Utrecht? U kunt bij ons terecht voor heerlijke sandwiches en salades, de meest originele borrelhapjes, de meest tongstrelende diners en zelfs de meest malse BBQ?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?


 

Welke type catering leveren wij allemaal in Utrecht?

  Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende type maaltijden

Lunch bestellen in Utrecht

De verste Lunches regel je bij Happie  Delivery in Utrecht. Voor allen is er iets te vinden op onze site. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery Catering maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een fijnere wereld. 

High Tea bestellen in Utrecht

Heeft u trek in iets uniekers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse opties boordevol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met humus. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie houdt er uiteraard rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen obstakel. 

Buffet bestellen in Utrecht

Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Utrecht haal je hier. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Mexicaanse menu?s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke gerechten wij op uw event leveren.

BBQ catering in Utrecht

Houdt u van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie komt. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ?s worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen in Utrecht

Onovertroffen en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Utrecht in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland

Tapas bestellen in Utrecht

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw event.