Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Geniet van Griekse gerechten in dit authentieke restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u genieten van de lekkerste Griekse gerechten in een authentiek restaurant in Bergen op Zoom? Ga dan eens naar Grieks Restaurant Athene. Dit restaurant bestaat al sinds 1987 en is gevestigd in het historische centrum van Bergen op Zoom. Deze mooie locatie draagt bij aan de sfeervolle ambiance van het restaurant. Ze hebben een uitgebreide en verfijnde menukaart. Ze importeren hun producten rechtstreeks uit Griekenland. Zo proeft u het echte Griekenland nog eens! Ondanks dat ze alles importeren uit het buitenland, bieden ze heerlijk verse en goede producten. Ze hebben een all-you-can-eat concept, dus u kunt alle lekkere gerechten proberen!

Het restaurant in Bergen op Zoom is alle dagen open

Dit restaurant in Bergen op Zoom is alle dagen van de week open van 16.00 uur tot 22.00 uur. U kunt er heerlijk gaan eten, maar kunt er ook voor kiezen om het eten af te halen. Ze hebben zelfs een eigen dinercheque in het leven geroepen, zodat u deze Griekse ervaring cadeau kunt doen. Dit restaurant in Bergen op Zoom staat bekend om de heerlijke Griekse tapas. Met deze gerechtjes ervaart u de ultieme Griekse smaakbeleving. De Griekse tapas zijn beschikbaar van maandag tot donderdag. Op de andere dagen kunt u genieten van hun à la carte menu. Niet alleen hun gerechten dragen bij aan de Griekse beleving, ook het interieur van het restaurant doet dat. Ze willen u niet voor niets een complete Griekse beleving geven.

Tafel vooraf reserveren

Reserveer dus uw tafel vooraf alvast door te bellen naar het restaurant in Bergen op Zoom. Bij binnenkomst wordt u begroet door de Griekse gastvrijheid en ervaart u een uitstekende service. Ze streven naar volledig tevreden gasten. Wilt u weten wat voor gerechten of Griekse tapas u er kunt eten? Bekijk dan online alvast hun menukaarten. Weet u al dat u deze ervaring wilt meemaken? Reserveer dan meteen een tafel.