Floxxium.nl
Image default
Sport

Een professionele sportschool in Nijkerk

M&M The Next is een fitness in Nijkerk waar je terecht kunt om te trainen onder de begeleiding van een personal trainer. Of je nu als doel hebt om een bepaald aantal kilo af te vallen binnen enkele maanden, je fitter wilt worden of dat je gewoon beter in je vel wilt zitten; bij deze sportschool kijken ze naar jou en jouw doelen. Aan de hand van een formulier wat je invult op de website, wordt er een intakegesprek ingepland. Hier worden de antwoorden op deze vragen besproken en afgestemd wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Wil je aan de slag bij deze sportschool in Nijkerk? Dan kun je je direct inschrijven.

Deze sportschool is uniek in zijn begeleiding en persoonlijke aandacht

Veel commerciële sportscholen zijn er vooral op gericht zo veel mogelijk mensen in hun sportschool te krijgen. Uiteraard zijn er voldoende klanten nodig om draaiende te blijven, maar bij sportschool M&M The Next in Nijkerk vinden ze het ook heel om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom kun je bij deze fitness in Nijkerk aanspraak maken op een personal trainer. Deze trainer weet precies wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en aan welke doelen jij wilt werken. Aan de hand daarvan gaat deze trainer met jou aan de slag. Naast de personal training, heb je ook de mogelijkheid verschillende groepslessen te volgen, zoals:

  • Spinning
  • XCORE
  • Zumba

Dit alles vind je bij deze sportschool onder één dak.

Meld je aan voor een adviesgesprek

Wil je graag aan de slag met jouw lijf maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan eens contact op met deze sportschool in Nijkerk. Ongeacht of je met een personal trainer aan de slag wilt; als je een goede sportschool zoekt, ga je naar deze fitness in Nijkerk. Bekijk het volledige aanbod aan programma’s en groepslessen op de website.

https://www.thenext.nu/sportschool-met-personal-trainer/