Floxxium.nl
Image default
Sport

De beste personal training voor jou in Tilburg

Ben je al een poosje op zoek naar een prettige plek om te sporten? Heb je nog niet je plek gevonden bij een van de grote sportscholen die je hebt gezien op de televisie? Woon je in Tilburg? Dan weten wij de plek voor jou. PT Coffee Club in Tilburg is een kleinschalige sportschool aan de Nassaulaan. Deze plek is gemakkelijk te bereiken via de rondweg. Het voordeel van een kleinschalige sportschool is, ten opzichte van de grote concurrenten, dat je hier geen nummertje bent. Bij PT Coffee Club in Tilburg krijg je échte personal training. Training die specifiek gericht is op jouw als persoon en de doelen die jij wilt bereiken. Bij deze fitnessschool hoef je geen standaard, hapklare programma’s te verwachten. Er wordt serieus de tijd voor je genomen en aan de hand hiervan wordt je plan opgesteld.

Een fitnessruimte geheel voor jezelf

Als je even geen zin hebt indrukte en je wil eens lekker sporten zonder afleiding van andere mensen, dan kan dit ook bij PT Coffee Club. Huur een fitnessruimte voor jezelf en je kan je personal training in Tilburg beoefenen in stilte. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Heb je vrienden met wie je graag in je privéfitnessruimte lekker wil sporten? Dan kan dit ook. Jij mag doen in deze ruimte die je hebt afgehuurd wat je wilt.

De beste koffie

Je komt voor de personal training naar PT Coffee Club in Tilburg, maar je blijft voor de koffie. Uniek aan deze sportschool is de koffiebar die onmisbaar is voor de vaste klanten. Ben je geen fan van koffie? Wat dacht je dan van overheerlijke en verse smoothies of vers gebakken bananenbrood? Ook als je een dag geen zin hebt om te sporten maar wel behoefte hebt aan een overheerlijke kop koffie ben je hier meer dan welkom.