Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Een grootschalige productie van insecten bij deze kwekerij

Bij insecten kwekerij De Sprinkplank kweken ze insecten die zowel gebruikt worden voor dierenvoeding als voor humane consumptie. Het bedrijf heeft daardoor twee verschillende bedrijfstakken: de food en feed tak. Aan het produceren van voedsel voor mensen zijn strenge eisen verbonden. Daarom worden deze twee takken strikt gescheiden gehouden. Daarnaast staat deze specialist aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf. Hierdoor weet u dat ze voldoen aan de strenge regels om voedsel te produceren en profiteert u van hoogwaardige kwaliteit. De insecten worden in grote hoeveelheden gekweekt en verkocht aan bedrijven door heel Nederland.

De insecten worden bevroren verkocht voor een langere houdbaarheid

Deze insecten kwekerij bestaat al meer dan 20 jaar. Ze zijn begonnen met de kweek van sprinkhanen, maar hebben zich over de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd. Hierdoor verkopen ze nu onder andere ook meelwormen en krekels. De insecten die bedoeld zijn voor menselijke consumptie worden na de kweek in en shockvriezer razendsnel en zorgvuldig bevroren. Vervolgens worden ze opgeslagen in een diepvries en worden ze bevroren verkocht. Hierdoor blijven de insecten tot wel twaalf maanden goed. Het eten van insecten door mensen wordt steeds populairder en dat merken ze bij dit bedrijf ook. Daarnaast worden de insecten ook nog vaak voor dierenvoeding gebruikt. Voornamelijk reptielen zijn er dol op!

Stel uw vragen of plaats direct telefonisch uw bestelling

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten insecten uit het aanbod van De Sprinkplank? De specialisten van deze insecten kwekerij vertellen u hier graag meer over. Via de contactgegevens op hun website kunt u contact opnemen om uw vragen te stellen en uw wensen te bespreken. Ze geven u graag advies op maat en denken met u mee. Ook kunt u direct een bestelling plaatsen. Dit doet u eenvoudig telefonisch. De prijzen verschillen per bestelling en zijn dan ook op aanvraag.

https://sprinkplank.nl/