Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

Deze slagerij verkoopt ook vlees op het internet

De medewerkers van Slagerij Beimer uit Enschede verkopen in hun winkel mals en verantwoord kwaliteitsvlees. Dit vlees wordt geproduceerd in de eigen vleesproductiefabriek van dit bedrijf. De kwaliteit van het vlees wordt verzekerd door de dagelijkse kwaliteitscontrole, het vakmanschap, de dagverse verwerking én de hygiënische werkwijze. Het is bij deze slagerij bovendien mogelijk om via het internet gekoeld óf bevroren vlees te bestellen. Heeft u een groot diner of een luxe barbecue op de planning staan waar u vlees van topkwaliteit voor wilt bestellen? Dan is het van groot belang dat dit vlees op tijd bij u thuis geleverd wordt. Als u bevroren vlees bestelt en dit een week voor uw etentje bij u laat bezorgen, dan is het zeker op tijd. U legt het vlees bij u thuis gewoon weer in de diepvries en u ontdooit het wanneer u het vlees nodig heeft.

De volgende dag bezorgd

Over het algemeen zorgt deze slagerij ervoor dat uw bestelling met vlees via het internet binnen twee dagen geleverd wordt. Plaatst u op een maandag tot en met donderdag een bestelling met vlees vóór twaalf uur in de middag? Dan wordt uw bestelling de volgende avond tussen vijf en tien uur geleverd door Trunkrs. U hoeft er overdag dus niet voor thuis te blijven. Trunkrs staat er om bekend dat hun medewerkers de pakketten binnen vierentwintig uur leveren. Uw vlees wordt geleverd op dinsdag tot en met vrijdag. Deze slager werkt vooral met verse voorraad. Het kan dus zomaar het geval zijn dat uw vleeskeuze niet in grote getallen aanwezig is, waardoor uw bestelling pas een dag later verwerkt kan worden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden als u het vlees op een bepaalde datum nodig heeft.

Bestel alles voor uw BBQ

De slagers van dit bedrijf begrijpen al te goed dat u voor een grote barbecue het liefst helemaal uitpakt. Daarom koopt u bij deze slagerij via het internet vele producten die u op de barbecue bereid. U vindt op hun site zelfs recepten als u inspiratie wilt opdoen. Wilt u dat de medewerkers van deze slagerij met u meedenken? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website, voordat u uw bestelling doet.