Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

De lekkerste burger eet u in dit restaurant

De lekkerste burger uit de omgeving van Spakenburg eet u in dit restaurant: Antonio’s Eethuys. Dit gezellige restaurant is de perfecte plek om eens bij te kletsen met vrienden of familie, terwijl u geniet van de meest heerlijke burger. Een gezellige en intieme sfeer kenmerkt dit burger restaurant in Spakenburg. U kiest uit een zeer uitgebreid menu, met meer dan tien verschillende burgers, inclusief een heerlijke vegetarische burger. Zo kunt u ook nog eens nieuwe smaken proberen! Wilt u een heerlijke klassieker of gaat u voor iets wat u nog niet kent en iets onverwachts? Wilt u weten wat ze te bieden hebben bij Antonio’s Eethuys? U kunt het menu online ook alvast bekijken.

Geniet van de omgeving en sluit af met een heerlijke burger

Spakenburg is een prachtig vissersdorpje in de provincie Utrecht. U kunt hier eenvoudig een hele dag besteden in de mooie omgeving. Bekijk de Rijksmonumenten in het dorp of wandel eens rond in het deel van Spakenburg dat een beschermd dorpsgezicht is. Sluit de dag dan af met een heerlijke burger bij Antonio’s Eethuys. Deze burgers worden zelf gemaakt in het restaurant. Ze maken gebruik van speciale houtskoolovens om de smaken nog intenser te maken. U kunt natuurlijk kiezen voor een lekkere klassieker. U weet dan zeker dat het een succes is. Wilt u liever iets pittigs? Dan kunt u ook kiezen voor een variant met pittige kip en een eigen spicy burgersaus!

Alleen een burger of een heerlijk menu?

In dit burger restaurant kunt u genieten van alleen de lekkere burger of voor een compleet menu kiezen. Dit menu omvat natuurlijk de burger, maar ook heerlijke dikke frites, een saus naar keuze en een huisgemaakte coleslaw. Bent u in de buurt van Spakenburg? Aarzel dan niet om eens naar dit burger restaurant te gaan. Ook als u niet in Spakenburg bent, is dit restaurant een uitstekende reden om er eens naartoe te gaan!

http://www.antonios-spakenburg.nl/