Floxxium.nl
Image default
Eten en drinken

De groene thee van Theeschenkerij Twente om af te vallen

Groene thee is wereldwijd gezien de meest gedronken thee en tegenwoordig ook in Europa ontzettend populair. Afvallen met groene thee klinkt misschien een beetje vreemd, maar zowel de Oosterse geneeskunde en de wetenschap adviseren om groene thee te drinken als ondersteuning om af te vallen. In groene thee zit namelijk flavonoïde, een belangrijk ingrediënt die ervoor zorgt dat afvallen wordt gestimuleerd.  Wij van Theeschenkerij Twente verkopen deze thee ook los. Door regelmatig groene thee te drinken, kun je de kilo’s behoorlijk zien verminderen.

Herhaling en doorzettingsvermogen

Groene thee is natuurlijk geen wondermiddel en zal je niet direct tientallen kilo’s kwijtraken, daar waarschuwt Theeschenkerij Twente altijd voor bij verkoop van de thee. In feite moet je inname van groene thee zien als een soort hulpmiddel tijdens het afvallen. Afvallen met groene thee is niet iets wat je binnen een paar dagen kan doen. Het vergt namelijk veel doorzettingsvermogen en herhaling is daarom ook erg belangrijk. Probeer ongeveer een theepot groene thee per dag te drinken, dit is circa 1 liter per dag.

Hoe werkt het dan?

Theeschenkerij Twente legt het uit.​ Door het drinken van groene thee gaat de stofwisseling in je lichaam omhoog, er worden hierdoor meer calorieën verbrandt, waardoor je dus meer afvalt.​ Groene thee zorgt voor een natuurlijke verhoging van de lichaamstemperatuur. Omdat je lichaam de temperatuur weer probeert te verlagen, zal het extra calorieën gaan verbranden om dit voor elkaar te krijgen.​ Groene thee bevat bijna geen calorieën en geeft je na het drinken sneller een vol gevoel, waardoor je dus minder behoefte hebt om nog wat te eten. Daarnaast is de groene thee van Theeschenkerij Twente gezond. Groene thee is namelijk rijk aan antioxidanten, wordt het minst bewerkt en bevat flavonoïde. Je kunt bij de Theeschenkerij Twente losse groene thee kopen. De groene thee van Theeschenkerij Twente is bovendien zeer scherp geprijsd en biedt zeker resultaat.