Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

Appartement verkopen, wat is de beste manier?

Wat is de beste manier voor u om uw appartement te verkopen?

Wil jij je appartement verkopen, maar ben je er nog niet over uit wat de beste manier is om dit te doen? Wanneer je je appartement wilt verkopen kan je ervoor kiezen om hiervoor een makelaar in te schakelen. Echter kun je er ook voor kiezen om je appartement zonder makelaar te verkopen of te verkopen aan een makelaar als Sons Real Estate

 

Inschakelen van een makelaar

Bij het inschakelen van een makelaar bij de verkoop van uw appartement ben u er van verzekerd dat u zelf weinig moeite hoeft te steken in de verkoop. Zo wordt door de makelaar een adviesprijs gegeven, bezoekmomenten geregeld en onderhandeld. Echter zitten er ook nadelen aan het inschakelen van een makelaar bij het verkopen van uw appartement. Een makelaar krijgt na verkoop namelijk altijd een vast percentage van de verkoopprijs, waardoor deze manier dus kosten met zich mee kan brengen.

 

Zelf verkopen

Wanneer u uw woning zelf gaat verkopen kan zelf de vraagprijs bepaalt worden. Hierbij is het wel van belang dat de woning vergeleken wordt met woningen die al te koop worden aangeboden in uw omgeving. Bij het zelf verkopen van uw appartement bespaard u geld doordat u geen makelaarskosten hoeft te betalen. Ook kunt u zelf bezichtigingen inplannen wanneer u dit het beste uitkomt. Echter kost het zelf verkopen van uw appartement wel veel tijd doordat u zelf alles moet regelen.

 

Verkopen aan een makelaar

Wanneer u uw appartement verkoopt aan een makelaar bent u verzekerd van een directe en snelle verkoop. Hierbij zit u niet vast aan een langdurig verkooptraject. Ook bespaard u met deze manier duizenden euro’s aan makelaarskosten. U bent na aanmelding van de woning een overeenstemming met het bod er van verzekerd dat uw appartement verkocht is. Hierdoor worden eventuele risico’s voor u ontnomen.

http://sonsrealestate.nl/appartement-verkopen/