Floxxium.nl
Image default
Bedrijven

De beste streamingdienst voor christelijke luisterboeken

Waarom kiezen voor FamilyStream als streamingdienst

FamilyStream is een streamingdienst met de grootste reformatorische en klassieke muziekcollectie. Ze hebben speciaal voor kinderen ook een enorm grote collectie christelijke luisterboeken. Lees hier meer over de verschillende luisterboeken die u op het platform kunt vinden en wat verdere voordelen zijn van deze streamingdienst. 

Christelijke luisterboeken op FamilyStream

Wanneer u uw kinderen wilt laten luisteren naar luisterboeken die kindvriendelijk zijn en daarnaast uw kinderen ook nog eens iets meegeven over het christelijke geloof, is het platform van FamilyStream voor u de juiste keuze. Op dit platform staan namelijk enorm veel luisterboeken waar uw kinderen naar kunnen luisteren. Dit varieert van populaire luisterboeken zoals: Pietje Bell en Pietje Puk tot de christelijke luisterboeken zoals: de kleuterbijbel van Evert Kuijt en Jozef. Deze luisterboeken vertellen op een begrijpelijke manier de verhalen uit de Bijbel. Hierdoor kunt u uw kinderen al op jonge leeftijd kennis laten maken met het christelijk geloof. Omdat FamilyStream blijft uitbreiden en steeds nieuwe albums toevoegt aan de collectie, hebben uw kinderen oneindig lang luisterplezier.  

De voordelen van FamilyStream 

Wat zijn de voordelen van FamilyStream als platform? Wij zetten enkele voordelen voor u op een rij: 

  • Voor het hele gezin

FamilyStream is een gebruiksvriendelijk platform en speciaal voor het gezin gemaakt. Het platform kan door elk gezinslid gemakkelijk en veilig gebruikt worden 

  • Maak uw eigen afspeellijst

Kies uw favoriete muziek en maak bij FamilyStream uw eigen afspeellijst. Gaat u een lange autorit maken? Zet dan voor uw kinderen een aantal christelijke luisterboeken in uw afspeellijst.  

  • Op alle apparaten beschikbaar

FamilyStream is op alle apparaten beschikbaar. Zo heeft u altijd toegang tot de collectie van FamilyStream.

  • Groeiende collectie

De collectie op FamilyStream blijft groeien. Er worden steeds nieuwe muziek en luisterboeken toegevoegd aan het platform. 

Samengevat

Bent u op zoek naar een platform waar uw kinderen kunnen luisteren naar christelijke luisterboeken? Dan bent u bij FamilyStream aan het juiste adres. Uw kinderen kunnen op FamilyStream naar enorm verschillende christelijke luisterboeken luisteren. FamilyStream heeft veel voordelen. Zo is het platform speciaal gemaakt voor het hele gezin, kunt u uw eigen afspeellijsten maken en is FamilyStream op alle apparaten beschikbaar.