Floxxium.nl
Image default
Onderwijs

Vind de leermiddelen voor het basisonderwijs die bij jouw leerlingen of kinderen passen

Het is niet altijd gemakkelijk om geschikte leermiddelen te vinden, die aansluiten op de behoeftes van kinderen in het basisonderwijs. Je wilt immers, dat ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Daarvoor zijn passende lesmaterialen van groot belang. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je een uitgebreid aanbod aan leermiddelen voor de onder- en bovenbouw, in uiteenlopende vakgebieden. Natuurlijk biedt deze uitgeverij materialen aan voor vakken zoals rekenen, lezen en schrijven. Maar ook voor werkboeken over geschiedenis, aardrijkskunde en onderwerpen zoals verkeersveiligheid, zit je bij deze specialist goed. Leerlingen worden uitgedaagd of vinden juist extra ondersteuning in de lesmaterialen van deze expert.

Je kunt je eigen proefpakket samenstellen

Om écht te ontdekken of het lesmateriaal geschikt is voor jouw leerlingen of kinderen, is het een goed idee om een proefpakket te bestellen. Je kiest voor een specifieke titel, waarna je alle boeken uit één serie toegestuurd krijgt. Wanneer de boeken je bevallen, betaal je de bijgevoegde factuur. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan stuur je de materialen eenvoudigweg terug naar de uitgeverij. Je kunt ook meerdere verschillende titels bestellen en zo een persoonlijk proefpakket ontvangen. Dit pakket kan echter niet geretourneerd worden. De experts van deze educatieve uitgeverij helpen je graag met het samenstellen van een proefpakket, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken als het op de leermiddelen voor jouw leerlingen of kinderen in het basisonderwijs aankomt.

Bezoek de website van deze uitgeverij en ontdek het gehele aanbod

Als je benieuwd bent naar het gehele aanbod aan leermiddelen voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim, breng je direct een bezoek aan hun website. Daar vind je de beschikbare materialen overzichtelijk ingedeeld per vakgebied en per groep. Wanneer je vragen hebt of een proefpakket wilt aanvragen, neem je contact met het team van deze specialist op. Dit kan eveneens via de website.

https://www.kinheim.com/