Floxxium.nl
Image default
Vakantie

Texel: dorpjes, strand, zon en de beste campings

Wil je het gevoel hebben dat je op vakantie heel ergens anders bent, maar dan wel gewoon in Nederland? Dan ben je klaar voor een bezoek aan de Waddeneilanden. Elk van de Waddeneilanden is eigenlijk een landje in het klein. Vooral Texel is het Nederlandse vakantie-eiland bij uitstek. Texel biedt prachtige stranden, unieke natuur en dorpjes die elk hun eigen karakter hebben.

Omdat Texel zo populair is onder bezoekers zijn de voorzieningen voor toeristen helemaal top. Ook de campings op Texel mogen er zijn. Iedereen vindt op Texel een camping die bij hem of haar past. Er zijn jongerencampings, natuurcampings, familiecampings én campings waar je kunt kamperen in luxe.

Bij www.glampings.nl zijn we vooral van het luxe kamperen. Op de geselecteerde campings op Texel beleef je het buitenleven en zit je vlakbij het beroemde natuurgebied de Slufter, of bij het hart van het Texelse uitgaansleven in De Koog.

Het eiland ligt aan je voeten

Welke camping je ook kiest, het hele eiland ligt aan je voeten. Op de fiets is elke plek op het eiland prima te bereiken. Daardoor kun je op één dag vogels spotten, een mooie wandeling maken en even lekker op het strand liggen. Wat dat strand betreft, leuk feitje is dat Texel de meeste zonuren van Nederland heeft.

Sportief op pad

Als je alles op de fiets doet, ben je al goed bezig. Maar misschien wil je nog wat sportiever zijn. Ga dan eens met een mountainbike de bossen in, leer kitesurfen of verken Texel te paard. Verschillende maneges bieden begeleide buitenritten aan. Als je al kunt paardrijden, zit er misschien wel een galop over het strand in. Vind je paarden leuk maar ben je bang te vallen? Dan is een huifkartocht misschien een beter alternatief.

Geheel verzorgde camping vakantie op Texel

Luxe kamperen op Texel, wie wil dat nou niet? Kies een van de door ons geselecteerde campings zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen dat alles in orde is bij je aankomst. Leg je koffer in de volledig ingerichte tent, zet een kop koffie om de reis even te laten bezinken en je voelt direct dat heerlijke vakantiegevoel.

Kijk op www.glampings.nl voor de mogelijkheden.