Floxxium.nl
Image default
Vakantie

Glamping voor Nederlanders

Nederlanders zijn een reislustig volkje. We zijn dol op het ontdekken van nieuwe dingen. Vroeger gingen we vooral uit kamperen, maar tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor kamperen in luxe. Glamping heet dat.

Er is een land waar je een perfecte glamping vakantie kunt beleven. Een land waar de locals precies weten hoe ze jouw verblijf tot een perfecte vakantie maken. Waar het wemelt van de restaurants en leuke cafeetjes. Waar je kunt kiezen voor het wervelend nachtleven, of juist de rust kunt opzoeken en ’s nachts uren naar de sterren kunt kijken.

Een land waar je het ene moment oog in oog staat met een Van Gogh of een Vermeer, om het volgende moment per fiets de ruim 32.000 kilometer fietsroutes te verkennen. Een land zo veelzijdig dat er normaal gesproken ruim 20 miljoen toeristen per jaar op bezoek komen.

Dat perfecte glamping land, dat is Nederland.

Schoonheid en genieten is overal

Het is zo makkelijk om dingen die zich vlak voor je neus bevinden over het hoofd te zien. Soms heb je een frisse blik nodig om je te attenderen op de schoonheid die je op een steenworp afstand kunt vinden. Kies voor je volgende vakantie eens voor een glamping in Nederland en laat je verrassen door de veelzijdigheid die je anders misschien zou zijn ontgaan.

Op www.glampings.com staat een mooi overzicht met glampings in alle delen van Nederland, van Zeeland tot Friesland en van Noord-Holland tot Limburg. Het aanbod toont de veelzijdigheid van Nederland als vakantieland, waardoor je in één vakantie zowel kunt genieten van heuvels en bos, als van zon en strand.

Een glamping in Nederland heeft alles wat je maar kunt verlangen voor een vakantie met zijn tweetjes of met het hele gezin. En je hebt er geen visum voor nodig en hoeft geen uren te wachten op het vliegveld. Je verliest dus geen vakantietijd onderweg, maar kunt meteen in de ontspannings-modus.  In een paar uurtjes ben je in jouw eigen vakantieverblijf, dat pico bello voor je in orde is gebracht.

Klinkt goed, nietwaar? Kom daarom vandaag nog eens langs op onze website en boek je volgende vakantie met een paar klikken.

https://www.glampings.com/