Floxxium.nl
Image default
Vakantie

Logeren bij de boer in dit prachtige appartement in Zeeland

Heeft u altijd al eens willen logeren bij de boer in een van de mooiste plekken van Zeeland? Bekijk dan eens de website van Appartement de Graanzolder. Op deze plek kunt u overnachten in een appartement op de zolder van een oude graanschuur. U verblijft op een boerderij en kunt zien hoe het boerenleven eruitziet. Ga bijvoorbeeld mee met het voeren van de dieren of rij een rondje op de tractor. Ook voor kinderen is dit een leuke plek en kijken ze gegarandeerd hun ogen uit. U ervaart op deze boerderij de rust en geniet van de prachtige omgeving en natuur. Denk hierbij aan mooie, groene weilanden en de Zeeuwse kust. Daarnaast zijn er ook diverse cafés en restaurants in de buurt waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Klinkt goed toch?

Overnachten in een luxe appartement

Wanneer u gaat logeren bij de boer bij Appartement de Graanzolder in Zeeland, wordt u hartelijk en gastvrij ontvangen. U krijgt een rondleiding en wordt vervolgens naar uw appartement geleid. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een luxe keuken. In de keuken vindt u onder andere een elektrische kookplaat, vaatwasser, magnetron, oven en koelkast. Daarnaast vindt u in het appartement een wasmachine en droger en is er centrale verwarming aanwezig. Op de website van Appartement de Graanzolder staan diverse foto’s, waardoor u een goede impressie krijgt van het appartement en de omgeving.

Boek direct online of neem contact op

Wilt u ook logeren bij de boer op deze mooie plek in Zeeland? Neem dan contact op met Appartement de Graanzolder om uw overnachting te boeken. Op de website vindt u de contactgegevens. U kunt zowel bellen als een e-mail sturen, maar ook online boeken is een optie. Heeft u vooraf nog vragen over bijvoorbeeld de tarieven of voorzieningen? Neem ook dan contact met hen op.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/