Floxxium.nl
Image default
Vakantie

Kies voor een prachtige rondreis door Japan of Colombia

Ook een prachtige rondreis maken door Japan of Colombia? Echter geen zin om zelf hotels en vervoer te boeken? Het is dan een goed idee om een reisbureau in te schakelen. Een reisbureau kan u namelijk precies vertellen welke mooie plaatsen en bezienswaardigheden u absoluut niet kan missen. Zij ontzorgen u volledig door vluchten, hotels, excursies en lokaal vervoer te regelen. Dan kunt u zelf optimaal genieten van de omgeving.

Mysterieus, wonderschoon Japan

Een rondreis door Japan is een droom voor veel mensen. Uw droom gaat in vervulling als u een reis maakt door het wonderschone land van samurai, sushi, geisha’s en de rijzende zon. Breng een bezoek aan Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima. Trek door de prachtige natuur en bezichtig de Fuji Five Lakes, Mount Fuji, het vulkaaneiland Kyushu en de Japanse Alpen. Liefhebbers van eilanden kunnen hun geluk niet op; Japan heeft er maar liefst 6.852! Welk tijdverdrijf u ook het liefste doet; Japan heeft het allemaal!

Ervaar het zinderende Colombia

Het maken van een rondreis door Colombia is een fantastische ervaring. De afgelopen jaren is het steeds populairder geworden onder toeristen. Logisch, want dit land heeft zo veel te bieden – een rijke geschiedenis en cultuur, de indrukwekkende natuur en vele vriendelijke inwoners. Deze weergaloze combinatie is een garantie voor een onvergetelijke rondreis. De swingende hoofdstad Bogotá is een fantastisch startpunt. U kunt verder gaan naar het kleurrijke dorp Guatapé; vanuit hier kunt u de gigantische rots El Peñol beklimmen. Zo kunt u een spectaculair uitzicht krijgen op de omliggende eilanden en het nabije stuwmeer. Altijd meer dan voldoende te zien!

Een zeer ervaren reisbureau

Wilt u ook een rondreis maken door Japan of Colombia? U kunt het best contact opnemen met Vámonos Travels. Zij organiseren al sinds 1991 rondreizen op maat door de meest schitterende landen ter wereld. U kunt het aanbod op de website bekijken en ons uw wensen laten weten. Zo kan uw reis volledig worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren. Het zal ervoor zorgen dat u zeker de tijd van uw leven beleeft!