Floxxium.nl
Image default
Vakantie

Investeren in recreatief vastgoed

Heeft u altijd al eens in vastgoed willen investeren en heeft u interesse in de recreatieve sector? Kies dan voor een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed. We kennen allemaal wel de Center Parcs parken met de leuke vakantiewoningen. Wie heeft hier niet een keer vakantie gevierd? De parken zijn erg geliefd en te vinden door heel Nederland. Hoe leuk zou het dan zijn om in een vakantiewoning te investeren? Bij Center Parcs Vastgoed hebben ze veel ervaring met recreatief vastgoed en toeristisch management en vertellen ze u hier graag meer over.

De voordelen van recreatief vastgoed bij deze specialist

Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u weten waarom investeren in recreatief vastgoed een goede optie is? Wij vertellen u graag meer! Wanneer u kiest voor een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed profiteert u van het sterke merk en de naamsbekendheid die dit bedrijf de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Al ruim 50 jaar ontwerpen, bouwen en beheren zij diverse vakantieparken. Daarnaast krijgt u van deze specialisten professionele begeleiding. Van begin tot eind, van oriëntatie tot de daadwerkelijke aankoop, wordt u bijgestaan in het proces. Ze geven advies op maat en denken graag met u mee. Daarnaast profiteert u van een vast rendement van 3%, krijgt u 100% huuruitkering en heeft u geen omkijken naar het onderhoud, exploitatie en de leegstand van de woning. Dit wordt ook wel zorgeloos beheer genoemd. Kortom, er zijn voordelen genoeg om met dit bedrijf in zee te gaan.

Bezoek een informatiedag of neem contact op met deze specialist

Het investeren in vastgoed is een grote beslissing en bij Center Parcs Vastgoed begrijpen ze dan ook dat u eerst goed geïnformeerd wilt worden over de gang van zaken. Daarom organiseren ze regelmatig informatie- en verkoopdagen waar u al uw vragen kunt stellen en voorzien wordt van passend advies. Daarnaast krijgt u ook een rondleiding op de projectlocatie. Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan een informatiedag? Neem dan contact op met Center Parcs Vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl