Floxxium.nl
Image default
Aanbiedingen

Houd insecten buiten de deur

In de zomermaanden krijgen we te maken met veel insecten om ons heen. De insecten zijn niet alleen buiten in de natuur te vinden, maar zoeken ook al te graag jouw huis op. Je wilt de insecten in jouw woning natuurlijk voorkomen, maar hoe ga je dat doen? Wij geven jou een aantal tips om de insecten buiten te houden.

 

Hordeur 

Over het algemeen zijn de temperaturen in de zomermaanden heerlijk. Je laat de deur nog wel eens open, om een beetje frisse lucht binnen te krijgen. Helaas treedt niet alleen de frisse lucht het huis binnen, maar ook de verschillende insecten. Door een hordeur te plaatsen, worden de insecten in jouw huis verleden tijd. De insecten worden buiten de deur gehouden en de lucht wordt doorgelaten. Op deze manier wordt de woning voorzien van frisse lucht en houd je de insecten buiten; win-winsituatie. Een hordeur is voor iedereen makkelijk in gebruik. Een plissé-hordeur schuif je eenvoudig open en dicht. Het kost niet veel kracht, dus ook de kinderen kunnen zelfstandig naar binnen of buiten gaan. 

 

Schoon huis 

Als jij de insecten buiten wilt houden, dan begint dan bij het schoonmaken van jouw huis. De etensresten en andere viezigheden moeten goed worden opgeruimd. Houd er rekening mee om dit afval buitenshuis weg te gooien in bijvoorbeeld een container. Een prullenbak in jouw huis is gemakkelijk en snel, maar lokt ook eventuele insecten. Door etensresten en andere viezigheden worden de insecten als een magneet aangetrokken. De insecten zijn dol op vochtige plekken. Zorg dus voor een niet al te hoge luchtvochtigheid in jouw woning. Dit houdt in dat de luchtvochtigheid bij voorkeur onder de 50% ligt. 

 

Klamboe

Heb jij vakantie? Of ben je nog druk aan het werk? Het maakt niet uit! Een goede nachtrust is voor ieder mens op ieder moment erg belangrijk. Een klamboe zorgt ervoor dat de insecten van jouw lijf afblijven. Je nachtrust wordt niet meer verstoort door de zoemende insecten rondom jouw hoofd. Aangezien de insecten niet bij jou kunnen komen, krijg je ook geen jeukende bultjes op jouw lichaam. Geniet onbezorgd van een heerlijke nachtrust met een klamboe. Wil jij ook een klamboe boven jouw bed? Bekijk het aanbod klamboes bij careplus-shop.nl.  

 

https://www.careplus-shop.nl/