Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Breng je bedrijf in beeld via YouTube

Adverteren op YouTube en zo je doelgroep bereiken. Hoe doe je dat? We lichten het toe door middel van een korte introductie. YouTube is een grote online speler. Het kanaal heeft ruim 2 miljard actieve gebruikers (= mensen die inloggen) per maand. Video’s aanbieden en bekijken is kosteloos en dat maakt YouTube zo toegankelijk. Adverteren op YouTube is zinvol, omdat je snel gevonden wordt. Na Google is YouTube namelijk de grootste zoekmachine. Het bereik van YouTube is gigantisch. Je kunt heel gericht targetten. Een doelgroep- / regio- / -branchecampagne? Het is allemaal mogelijk. Als je je als ondernemer op YouTube en haar gebruikers richt, is het essentieel je eigen kanaal te starten en tegelijkertijd een Google Ads-account op te zetten. Vervolgens is het zaak goede advertentiefilmpjes te maken of te laten maken. We beschrijven kort de twee meest ingezette campagnesoorten.

  1. TrueView advertenties waarbij de adverterende partij pas betaalt als de ads bekeken worden of als er sprake is van een andere vorm van interactie. De reclamevideo wordt voor, tijdens of na andere filmpjes vertoond waarbij de kijker na 5 seconden de reclame weg kan klikken.
  2. Bumper advertenties die slechts 6 seconden (of 4 of 5 seconden) duren en die de kijker moet uitkijken.

Beide hebben zo hun voordelen. Wil je weten welke van de twee campagnes in jouw geval het meest zinvol is? Neem contact op met Your Business Online! Dit social media bureau vertelt je dan meteen wat een en ander gaat kosten.

Social media marketing

Naast YouTube zijn Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest dé kanalen waar je je als bedrijf tegenwoordig moet laten zien. Al je concurrenten doen het, dus jij kunt niet achterblijven. En omdat ‘iedereen’ online strategieën inzet, is het zaak origineel te zijn. Best ingewikkeld, toch? Niet als je Your Business Online inschakelt! Dit jonge team heeft haar meerwaarde inmiddels meer dan bewezen. Grote en kleine ondernemingen doen zaken met Your Business Online en weten zo hun doelen te bereiken: een grotere naamsbekendheid, meer websitebezoekers, nieuwe doelgroepen en een stijgende omzet.