Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Nabijheid in afstand: live volgen en terugkijken van een uitvaart

Bij Bouwens Uitvaartcentrum streven we ernaar om iedereen de mogelijkheid te bieden om afscheid te nemen op een manier die past bij hun omstandigheden. Daarom introduceren we onze dienst voor het live volgen en terugkijken van uitvaarten, waarmee we nabijheid creëren, zelfs op afstand.

Live bijwonen: aanwezigheid zonder fysieke aanwezigheid

We begrijpen dat het soms niet mogelijk is om persoonlijk aanwezig te zijn bij een uitvaart, om welke reden dan ook. Daarom bieden we een oplossing: onze live streaming service. Met behulp van een unieke toegangscode, verstrekt door de nabestaanden, kunt u de uitvaart vanaf elke locatie bijwonen. De livestream start vijf minuten voor aanvang van de uitvaart, zodat u niets hoeft te missen van het eerbetoon aan uw dierbare.

Uitvaart terugkijken: een moment van herinnering

Niet altijd is het mogelijk om op het moment zelf de uitvaart bij te wonen. Daarom bieden we de mogelijkheid om de opnamen van de uitvaart tot 30 dagen na de ceremonie terug te kijken. Dit geeft u de gelegenheid om op een later moment afscheid te nemen en herinneringen op te halen, op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Bij Bouwens geloven we in het belang van verbondenheid, zelfs als fysieke aanwezigheid niet mogelijk is. Met onze live streaming en terugkijkdiensten streven we ernaar om de band tussen geliefden te versterken en troost te bieden, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Voor meer informatie over het live bijwonen van de uitvaart en onze terugkijkdiensten, neem gerust contact met ons op. Want bij Bouwens Uitvaartcentrum willen we er zijn, op elke mogelijke manier, om u te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

https://www.bouwensuitvaarten.nl/