Floxxium.nl
Image default
Dienstverlening

Bescherm uw bedrijf door een phishingtest

Is uw bedrijf bestand tegen een phishingtest van ConanDoyle? De specialisten van dit bedrijf helpen dagelijks bedrijven door een gesimuleerde phishingmail te versturen naar een geselecteerd aantal werknemers. Op deze manier wordt uw bedrijf getest op hoe goed de beveiliging tegen hackers is.

Verhelp kwetsbaarheden met een phishingtest

Dagelijks zijn bedrijven de dupe van cyberaanvallen door hackers. ConanDoyle uit Wateringen streeft ernaar om bedrijven te helpen door een phishingtest te versturen. Op deze manier kunnen zij precies achterhalen hoeveel van uw medewerkers een de test openen en wat er vervolgens mee gedaan wordt. Daarnaast kunnen zij ook precies meten waar de kwetsbaarheden zitten in uw beveiligingssysteem. Zeker omdat bedrijven veel informatie beheren over hun klanten en medewerkers zijn zij het ultieme doelwit voor hackers. Juist hierom is het belangrijk dat u een goede beveiliging heeft tegen hackers. De specialisten van dit bedrijf zullen na het uitvoeren van een phishingtest een volledige rapportage versturen, waarin vermeld staat waar er verbeterpunten liggen, hoeveel mensen de test hebben geopend en wat zij met de test hebben gedaan. Naast het uitvoeren van dit soort testen, kan dit specialistische bedrijf u ook voorzien van de nodige beveiligingssystemen als beveiliging tegen hackers. Verstandig is om regelmatig een gesimuleerde phishingtest te laten versturen, aangezien hackers dagelijks weer op nieuwe ideeën komen om uw bedrijf aan te vallen.

Voorkom een cyberaanval

Houd uw werknemers op de hoogte door geregeld een phishingtest uit te voeren. Zo’n test helpt u bij het optimaal beveiligen van uw bedrijf tegen hackers. ConanDoyle staat u graag bij door de optimale beveiliging te bieden door middel van hun beveiligingssystemen. Deze zijn er in verschillende varianten en toepasbaar op diverse manieren. Kom erachter wat de knelpunten van uw bedrijf zijn en los deze op voordat het te laat is. Bekijk de website van deze specialist uit Wateringen voor meer informatie.

 

https://www.conandoyle.eu/beveiligen-tegen-hackers